AUTOMATICKE ZAP. SVETIEL
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 16 Dec 2008, 20:28
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
AUTOMATICKE ZAP. SVETIEL
Chcem sa spýtať či sa to dá......Ako ??? a koľko to stojí
-------------------------------
vectra 19cdti 2006
-------------------------------
vectra 19cdti 2006
- Spohrelt
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Sep 2008, 19:58
- Auto: Vectra C
Re: AUTOMATICKE ZAP. SVETIEL
[quote="zelenay"]Chcem sa spýtať či sa to dá......Ako ??? a koľko to stojí
Ked chces chod do oplu, tam ti to budu urcite viediet urobit, cenu si ale netrufam povedat, ale urcite to "zadarmo" nebude, alebo aj niekto kto ma OpeTech2.
Ked chces chod do oplu, tam ti to budu urcite viediet urobit, cenu si ale netrufam povedat, ale urcite to "zadarmo" nebude, alebo aj niekto kto ma OpeTech2.
Naposledy upravil/-a Spohrelt v 27 Jan 2010, 19:13, upravené celkom 1 krát.
Opel Vectra GTS, 1.9 CDTi, Z 19 DT, / 2005 /
- 24petusko
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Dec 2009, 17:35
Svetlá
No či sa to bude dať alebo nie, zistíš až keď napojíš svoju VeCku na diagnostiku. Mala by to byť už dosť bežná vec, to automatické zapínanie svetiel. V podstate by to mal podporovať každý novší model.
Ja mám klasické halogény, no a po pripojení k diagnostike sa dá nastaviť viacero režimov svietenia. Ja som si dal nastaviť denné svietenie, čiže po štarte keď je spínač v polohe "0" tak sa rozsvietia iba stretávačky. Parkovačky a zadné svetlá ostávajú vypnuté. Keď vypnem motor, svetlá sa vypnú tiež.
Keď prepnem na parkovačky, svietia parkovačky vpredu a zadné svetlá - toto je teda klasika. No a keď prepnem na svetlá, to je tiež klasika.
Ja mám klasické halogény, no a po pripojení k diagnostike sa dá nastaviť viacero režimov svietenia. Ja som si dal nastaviť denné svietenie, čiže po štarte keď je spínač v polohe "0" tak sa rozsvietia iba stretávačky. Parkovačky a zadné svetlá ostávajú vypnuté. Keď vypnem motor, svetlá sa vypnú tiež.
Keď prepnem na parkovačky, svietia parkovačky vpredu a zadné svetlá - toto je teda klasika. No a keď prepnem na svetlá, to je tiež klasika.
VeCe: '06, Z18XER, Black beauty OPC
Honda Legen( wait for it... )dary
Honda Legen( wait for it... )dary
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Samozrejme,ze sa to da doprogramovat 

Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Mar 2010, 21:04
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Mne automaticke zapínanie urobili za 10€ v autorizovanom servise, mal som zadarmo bezpečnostný kód. Po naštartovaní sa mi automatiský zapnú stretavacie, parkovacie a aj v zadné svietlá. Display svieti naplno, budiky nesvietia,osvetlený je aj spínač zapínanie svetiel. Večer ručne prepnem, ako obyčajne,display stlmi a budiky sú osvetlené.
OPEL VECTRA C
r.v. 2002
2,2 DTI 16V
motor: Y22DTR, 92kW
r.v. 2002
2,2 DTI 16V
motor: Y22DTR, 92kW
- jupaza1
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 16 Máj 2009, 10:37
- Bydlisko alt: Bytča a okolie
a skadiaľ si Ty?
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan