dakujem.takze ked niekto ma nejaky problem s reklamaciou,poslite tam mna :evil:bukelo napísal:super =D>
reklamácia pneu
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- p.v.d
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Jan 2009, 17:32
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
praveze ten majitel sa chcel natahovat,a dost ma odbijal a hral na city ze odvadza kvalitnu pracu a tak,ale bol som v prave.reklamacny poriadok hovori jasnou recou.macil napísal:Otázne je, či to tomu servisu stálo naťahovať sa kvoli 10€. Takže múdrejší z toho veľmi nie sme.
Opel omega 2.5 TD r.v.96
- p.v.d
- Pravidelný užívateľ

tak mas pravdu,nebola nestranna,ale je to moja zena,je to jej povinnost.a myslim si,ze som bol v prave ja.predsa ja som nemohol za to,ze to poriadne neskontrolovali uz pri prvom prezerani.nasli jednu dierku a tym to pre nich skoncilo.co keby tam boli este dalsie 4?oni to proste zalepili,striekli iba na tu cast co lepili vodu,ci to nefuci a konec.na dalsie casti pneu sa uz vykaslali,lebo si mysleli ze je to iba ta jedna dierka.
Opel omega 2.5 TD r.v.96
- jakobz
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 25 Júl 2009, 15:17
- Auto: Iná značka
- Kontaktovať používateľa:
Tak každý asi nepríde s kolesom na šrot... Že by mal mať niekoľko dier a ešte aj zlý disk. Ešte by som chcel vidieť ako vyzerá ten disk s pneumatikou keď to už prepúšťa. Ja by som sa určite nehádal kvôli 10EURám. Ale zase poznám ľudí čo by si aj pre 50 centov nechali vŕtať do kolena a nie preto že by na tom boli finančne zle... 
- p.v.d
- Pravidelný užívateľ

ja som sa hadal len s principu,nie preto,ze by som na to nemal.a bola zla pneu nie disk.hold predsa oni su tam od toho,aby ti to porobili.ved za to ich platis.a ked to odflaknu,aj ked nie mozno v pravom zmysle slova,lebo jednu dieru zalepili,tak mozno mali skontrolovat,ci nefuci este z niekadial.jakobz napísal:Tak každý asi nepríde s kolesom na šrot... Že by mal mať niekoľko dier a ešte aj zlý disk. Ešte by som chcel vidieť ako vyzerá ten disk s pneumatikou keď to už prepúšťa. Ja by som sa určite nehádal kvôli 10EURám. Ale zase poznám ľudí čo by si aj pre 50 centov nechali vŕtať do kolena a nie preto že by na tom boli finančne zle...
Opel omega 2.5 TD r.v.96