Kupa Vectra C 1.9 CDTi - nazory
Moderátori: dulo, buci_vectra
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
ano pisalo sa o tom napr. aj tu: http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?p=778453#778453
ale o tom preskoceni tam nepadla vtedy rec, preto som bol v tom, ze ee, ... a napriek tomu ano.
ale o tom preskoceni tam nepadla vtedy rec, preto som bol v tom, ze ee, ... a napriek tomu ano.
-
VeCeZ22YH
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Okt 2010, 19:08
- Auto: Vectra C
neplaste :oops: priznavam, ze retaz sa zvykne vytahat. videl som zopar pripadov. ale inak nic. pokial clovek na tom aute netaha dom tak by sa jej nemalo nic stat.
vytahana retaz moze niekedy vydavat neprijemny plechovy zvuk z motoru. ked to niekomu zacne vydit tak vymeni.
samorejme ked niekto jazdi ako hulvat a dupe tomu v domneni ze to ma retaz tak mu nepomoze ani sv.Peter. a to pri vsetkych autach
osobne z motorom spokojnost
vytahana retaz moze niekedy vydavat neprijemny plechovy zvuk z motoru. ked to niekomu zacne vydit tak vymeni.
samorejme ked niekto jazdi ako hulvat a dupe tomu v domneni ze to ma retaz tak mu nepomoze ani sv.Peter. a to pri vsetkych autach
osobne z motorom spokojnost
VeCe 2.2 16V direct sedan
-
Pokino
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Feb 2012, 13:28
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
po prevoze planujem hned menit rozvody.....hasne tym problem s retazou alebo je to proste na nahodu? a ako je to s tymi km???? niektore maju pisane dokonca aj 120tis, nasiel som jednu s 87tis ale to je skor klamstvo ako realita na nemecko a 5 rocne auto....
skor to vidim ze zoberem vectru niekde medzi 160 - 190tis....
skor to vidim ze zoberem vectru niekde medzi 160 - 190tis....
- 24petusko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Dec 2009, 17:35
- Auto: Vectra C
preco sa redsej neohliadas po jedna-osmickach?
rozdiel vo vykone tam nie je velky, prakticky zanedbatelny a to riziko zleho motora za to nestoji
taktiez spotreba je dost vysoka na tych 2.2
ak uz chces nieco vykonnejsie, vyber si 2.0Turbo, alebo 2.8V6 Turbo
rozdiel vo vykone tam nie je velky, prakticky zanedbatelny a to riziko zleho motora za to nestoji
taktiez spotreba je dost vysoka na tych 2.2
ak uz chces nieco vykonnejsie, vyber si 2.0Turbo, alebo 2.8V6 Turbo
VeCe: '06, Z18XER, Black beauty OPC
Honda Legen( wait for it... )dary
Honda Legen( wait for it... )dary
-
Pokino
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Feb 2012, 13:28
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
ja praveze chcem 1,8, len som sa pytal preco nie 2,2 lebo ich je celkom dost na predaj. cize retazovy problem sa netyka 1,8? nejde mi o vykon, skor o pohodlie a velkost. Momentalne mam prerobeny leon 1,8T s 230HP a uz som sa vyblazdnil dost a idem ho predavat. takze nemam problem sadnut do slabsieho auta. A Leon nieje zrovna rodinne zalozene auto
len stale ostava otazka ohladne zivotnosti motora ako takej co sa km tyka. aj ked viem ze nemci stahuju km takisto ako slovaci, len tam su aspon dobre cesty.....a viac ako na realnych km zalezi na stave vozidla. ale urcite ma aj vectra daky ten "limit" kedy sa uz fakt do nej neoplati nasadat. Ja sa nebojim ist do 190tis km vozidla....len sa radsej poradim ked mate s tym skusenosti. Ako som mozno spominal, moj mechanik ma odtlaca od oplu no mne to stale neda. Len nechcem aby mal pravdu.
len stale ostava otazka ohladne zivotnosti motora ako takej co sa km tyka. aj ked viem ze nemci stahuju km takisto ako slovaci, len tam su aspon dobre cesty.....a viac ako na realnych km zalezi na stave vozidla. ale urcite ma aj vectra daky ten "limit" kedy sa uz fakt do nej neoplati nasadat. Ja sa nebojim ist do 190tis km vozidla....len sa radsej poradim ked mate s tym skusenosti. Ako som mozno spominal, moj mechanik ma odtlaca od oplu no mne to stale neda. Len nechcem aby mal pravdu.
- dulo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 20 Jún 2007, 10:46
- Auto: Vectra B
Koľko Oplov tvoj mechanik opravoval? A aké motorizácie?
osobne mám piateho Opla, sestra má Opla, otec má Opla, frajerka má Opla 8)
ale k téme: tiež by som volil 1,8-čku, veľmi dobrý kompromis výkon/spotreba.
Ja osobne by som sa nebál ani 3,2 V6, pri tých ročných km už vôbec nie
osobne mám piateho Opla, sestra má Opla, otec má Opla, frajerka má Opla 8)
ale k téme: tiež by som volil 1,8-čku, veľmi dobrý kompromis výkon/spotreba.
Ja osobne by som sa nebál ani 3,2 V6, pri tých ročných km už vôbec nie
VeBe X18XE Caravan Sport