Zapojenie radia
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Máj 2011, 12:58
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Zapojenie radia
Zdravim vas,kupil som radio a chcel som ho zapojit do auta namiesto toho origo.Akurat tam su tri skatulky s pinami,jedna vacsia dve mensie rovnake,tak som to napojil do tych mensich to nove radio a nejde,ked som vratil spat to povodne tak uz ani to neslo,ale svietilo.Ako to mam zapojit.Kde by som nasiel schemu tych pinov v aute na ktore sa pripaja radio.Dikes.
Vectra B,1.8,97
- Peter Kuľha
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 07 Dec 2010, 09:02
- Auto: Iná značka
- Kontaktovať používateľa:
Jeden konektor je pre reproduktory, jeden bude napajanie, pamat radia, antena atd., a ten treti myslim ide na displej a ovladanie volantu. Asi si ich splietol :roll:
VW Passat B4 Variant 1,8 66kw (90hp)
Vectra B X18XE1 http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=37110
Vectra B X25XE Steinmetz
e-mail: peterkulha7@gmail.com
tel. : 0944393951
Vectra B X25XE Steinmetz
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Máj 2011, 12:58
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
alebo skusit prehodit piny???mam dva ISO konektory,na jednom je na repro 6 pinov a na napajanie 5 pinov,ale na tom nepasuje koncovka do radia.A na druhom konektore je 6 pinov na repro a 4 piny na napajanie,ci niesu nahodou prehodene repro namiesto napajania,dofam ze som to napisal zrozumitelne
Vectra B,1.8,97
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
nemoze to byt prehodene tak ako si napisal.
ak som spravne pochopil tak origo koncovky z vectry ti pasuju do koncovky radia - mas na 90 % vyhrane.
nove radio sa zapne po otoceni klucikom do druhej polohy?
ak som spravne pochopil tak origo koncovky z vectry ti pasuju do koncovky radia - mas na 90 % vyhrane.
nove radio sa zapne po otoceni klucikom do druhej polohy?
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
- Peter Kuľha
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 07 Dec 2010, 09:02
- Auto: Iná značka
- Kontaktovať používateľa:
Alebo mne sa najcastejsie stava ze na niektorych radiach je napr. +12 na inom mieste, treba prehodit kontakt o niektoru poziciu, ak sa v tom trochu vyznas, tak sa pozri na schemu, a skontroluj ci kable v napajacom konektore su na svojich miestach.
VW Passat B4 Variant 1,8 66kw (90hp)
Vectra B X25XE Steinmetz
Vectra B X25XE Steinmetz
- Bruno
- Opelclub VIP člen
to je bezna vec - zo je tych zvysnych 10% : na kabelazi radia sa to da prehodit , zistis to, ked vypnes radio a nic si nepamata.
ak by si mal takyto problem tak prehod cerveny so zltym kablom. / na 99% to takto byva , pozri poriadne kabelaz k radiu - su oznaccene /
ak by si mal takyto problem tak prehod cerveny so zltym kablom. / na 99% to takto byva , pozri poriadne kabelaz k radiu - su oznaccene /
- Bruno
- Opelclub VIP člen
4 stacia , teda aj 3 spinanych +12V, trvale napajanie a kostra , 4-ty je na zosilovac anteny, pripadne sa da pouit na spinanie zosilovacov.
preco nejde povodne - netusim, mozno ako pisal jurai nejaky skrat / mne sa stalo, ze bola narusena izolacia na kablovacke a ked som zasunul radio tak vyrazilo poistku / pozri poistky
ked sedia pozicie, konektory sedia do seba a poistka je OK "nevidim" problem. :?
preco nejde povodne - netusim, mozno ako pisal jurai nejaky skrat / mne sa stalo, ze bola narusena izolacia na kablovacke a ked som zasunul radio tak vyrazilo poistku / pozri poistky
ked sedia pozicie, konektory sedia do seba a poistka je OK "nevidim" problem. :?