Rüsselsheim - vylet do tovarne opel
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- buci_vectra
- Moderátor

- Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
- Auto: Vectra B
Som zvedavý, čo a či odpíšu...
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová 
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
- vitaminxxl
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Júl 2008, 13:53
- Bydlisko alt: Abbotsford
Odpoved :
DieWerkstour DieWerkstour@de.opel.com
9:41 (Pred 1 hodinou)
adresátom mne
Dear Mr. (vitaminxxl
)
Thank you very much for your interest in Opel Forum and the plant tour in Rüsselsheim.
The future program’s priority is a guided plant tour. We are showing the press shop, the body shop and the assembly building. Furthermore we can offer you a visit in our classic car garage.
Our opening hours are related to the production times of the plant. Groups with ten or more people can reserve for visits between monday and friday on request.On the day of your visit you will be welcomed by a member of the Opel Forum staff, who will accompany and guide you during your tour. Therefore reservations for group visits must be made 3 - 4 months in advance. . Foreign-language guided tours are available for groups of ten or more on request. In summer the plant will be closed from July 16th - August 3rd, 2012.
The entrance fee for groups of more than 10 people is 3,50 € per person. Due to safety regulations children under 6 years are not allowed to join the plant tour.
If you have further questions or would like to make arrangements, please do not hesitate to contact us.
Mit freundlichen Grüßen / Best regards
Susanne Best
Adam Opel AG
Besucherdienst
IPC 79-01, 65423 Rüsselsheim
Tel. ++49-(0)6142-7 65601; Fax ++49- (0)6142- 7 65619
diewerkstour@de.opel.com
www.opel-diewerkstour.de
Takze dokopy nic viac asi nebudeme moct uvidiet.. :roll:
DieWerkstour DieWerkstour@de.opel.com
9:41 (Pred 1 hodinou)
adresátom mne
Dear Mr. (vitaminxxl
Thank you very much for your interest in Opel Forum and the plant tour in Rüsselsheim.
The future program’s priority is a guided plant tour. We are showing the press shop, the body shop and the assembly building. Furthermore we can offer you a visit in our classic car garage.
Our opening hours are related to the production times of the plant. Groups with ten or more people can reserve for visits between monday and friday on request.On the day of your visit you will be welcomed by a member of the Opel Forum staff, who will accompany and guide you during your tour. Therefore reservations for group visits must be made 3 - 4 months in advance. . Foreign-language guided tours are available for groups of ten or more on request. In summer the plant will be closed from July 16th - August 3rd, 2012.
The entrance fee for groups of more than 10 people is 3,50 € per person. Due to safety regulations children under 6 years are not allowed to join the plant tour.
If you have further questions or would like to make arrangements, please do not hesitate to contact us.
Mit freundlichen Grüßen / Best regards
Susanne Best
Adam Opel AG
Besucherdienst
IPC 79-01, 65423 Rüsselsheim
Tel. ++49-(0)6142-7 65601; Fax ++49- (0)6142- 7 65619
diewerkstour@de.opel.com
www.opel-diewerkstour.de
Takze dokopy nic viac asi nebudeme moct uvidiet.. :roll:
Moja prvá a už aj bývalá...

- buci_vectra
- Moderátor

- Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
Kamery, rengeny, foťáky a iné je dovolené?
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová 
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
-
red baron
- vitaminxxl
- Strieborný užívateľ

jaaj sorry.. dobre ze vravis..:
Dakujeme velmi pekne za vas zaujem Opel fora o tovaren v Russelsheime.
Aktualne uprednostnujeme prehliadky tovarnou s doprovodom. Ukazujeme lisovnu, vyrobnu karoserii a halu kde sa skladaju auta dokopy. Este by sme vam vedeli ponuknut navstevu nasej garaze s klasickymi autami. (asi myslia tie historicke).
Nase otvaracie hodiny nadvazuju na casy vyrobnej prevadzky v tovarni. Skupiny s 10 a viac ludmi si mozu vybrat na prehliadky pondelok az piatok. V den vasej navstevy budete privitany jednym z clenov opel timu, ktory zabezpeci doprovod pocas prehliadky. Prave preto je treba urobit rezervaciu 3 - 4 mesiace vopred.
Cudzojazycne prehliadky su dostupne pre skupiny 10 a viac ludi podla po poziadani. V lete bude tovaren planovane zatvorena od 16 jula do 3. augusta.
Vstupne pre ludi v skupine 10 a viac stoji 3.5 eura na osobu. Kvoli bezpecnosti nie je povoleny vstup deti do 6 rokov.
atd...
Dakujeme velmi pekne za vas zaujem Opel fora o tovaren v Russelsheime.
Aktualne uprednostnujeme prehliadky tovarnou s doprovodom. Ukazujeme lisovnu, vyrobnu karoserii a halu kde sa skladaju auta dokopy. Este by sme vam vedeli ponuknut navstevu nasej garaze s klasickymi autami. (asi myslia tie historicke).
Nase otvaracie hodiny nadvazuju na casy vyrobnej prevadzky v tovarni. Skupiny s 10 a viac ludmi si mozu vybrat na prehliadky pondelok az piatok. V den vasej navstevy budete privitany jednym z clenov opel timu, ktory zabezpeci doprovod pocas prehliadky. Prave preto je treba urobit rezervaciu 3 - 4 mesiace vopred.
Cudzojazycne prehliadky su dostupne pre skupiny 10 a viac ludi podla po poziadani. V lete bude tovaren planovane zatvorena od 16 jula do 3. augusta.
Vstupne pre ludi v skupine 10 a viac stoji 3.5 eura na osobu. Kvoli bezpecnosti nie je povoleny vstup deti do 6 rokov.
atd...

- vitaminxxl
- Strieborný užívateľ

- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Mal som v zivote len rok Anglictinu na strednej skole, ale toto som dokazal aj ja prelozit...
By som Anglictinu a Nemcinu zaviedola ako povinny jazyk....sak tie decka su tupe jak bagandze!
By som Anglictinu a Nemcinu zaviedola ako povinny jazyk....sak tie decka su tupe jak bagandze!
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
- tomi1583
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Apr 2009, 19:30
- Auto: Vectra C
jo jo jo ja by som siel taky
len este dost dolezity by bol termin
bo v july sa mi na milion percent nebude dat kedze sa stahujeme cela firma do novej haly (prace po ......)
a ak tak by som nesiel urcite busom tych par hodin sa da zvladnut aj na jeden raz ( chodil som bezne do nemecka cca 980km vkuse a pohoda) , ale prestriedat da tiez da
bo v july sa mi na milion percent nebude dat kedze sa stahujeme cela firma do novej haly (prace po ......)
a ak tak by som nesiel urcite busom tych par hodin sa da zvladnut aj na jeden raz ( chodil som bezne do nemecka cca 980km vkuse a pohoda) , ale prestriedat da tiez da
Opel Vectra C caravan Z19DT rv.2008
Opel Astra G sedan X18XE1 rv.1998(Limo) KO
Skoda Favorit Sport Line KO
Kontakt - 0903606992
Opel Astra G sedan X18XE1 rv.1998(Limo) KO
Skoda Favorit Sport Line KO
Kontakt - 0903606992
- vitaminxxl
- Strieborný užívateľ

Myslim, ze by sme pomaly, ale isto, mohli zacat so zbieranim konkretnych mien ludi, co su pevne rozhodnuti, ze pojdu v lete (zatial stale navrhovany koniec augusta) do Russelsheimu pozriet tovaren a tiez Frankfurt nad Mohanom 
Ak by nas predsa nebolo dost na jednu oficialnu skupinku, pojdeme jednoducho na klasicky sprevadzanu prehliadku... aj ked stale dufam, ze sa najde dost ludi... :roll:
Ak by nas predsa nebolo dost na jednu oficialnu skupinku, pojdeme jednoducho na klasicky sprevadzanu prehliadku... aj ked stale dufam, ze sa najde dost ludi... :roll:

- tuning-hifi
- Prezidento

- Dátum registrácie: 10 Dec 2009, 00:00
- Auto: Omega A
- Kontaktovať používateľa:
Ja pojdem.. teda ak sa nieco vazne pneposerie.. :roll:
Drobcek - Opel Omega A Caravan 2,6i CD Automat Sport
Purple Rain - Opel Omega B limuzina 2.5 V6
MV6tka - Opel Omega B limuzina 3.0 MV6
Prezidentska limuzina - Opel Omega B limuzina 2.0 16v
Dark Night - Opel Omega B limuzina 2.5 DTi