Po roku s VeBe - recenzia
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
helkr74
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2012, 12:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
celkom dobra diskusia na opel vebe ja mam osobne z tym autom skusenost vlastnim 1.8 benzin 85kw z roku 1996 vybava cd 5 dverovu automat ked som ju kupoval mala 140000km ale to som bral z rezervou teraz tam mam 190000km auto bolo celkom ok na tom co sa tyka tlmicov riadenia atd par krat som sa vracial z holandska cez polsko a na tej cezte z polska som dotrepal celu napravu takze to bola nutna ivesticia to bolo 4 roky dozadu a teraz to musim urobit zas cize vymena vsetkeho co sa naprav tyka a ten benzinovy motor je ozaj podareny od vymeny po vymenu ani olej nedolievam proste nezere jedine co ma stve servo to mam cele rozsipane takze musim menit . vyslovene povedane to auto nieje na nase cesty a vyslovene tu trpi je nachylne na nerovnosti ale ked je ok myslim si ze pohodlim je na velmi vysokej urovni mozno aj vacsie automobilky by sa mohli cervenat
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
helkr - osobne ma tesi , ze si nasiel tuto temu
ano veba je priestorovo a pohodlnostou urcite lespie auto ako "etalon" triedy octavia - mal som to ako sluzobne auto,tak viem
zial - momentalne po 230 000 km musim povedat, ze ako sa spravam k autu - pravidelna vymena oleja, opotrebovanych suciastok naprav, prevadzkovych kvapalin ma momentalne netesi odchadzanie dost drahych suciatok - servo a alternator :?
Vectra B je mi naozaj doteraz sympaticke auto - dizajnovo aj priestorovo, mam naozaj rad toto auto , aj moja draha 1/2cka si velmi rychlo zvykla na vectru / aj ked neodhadla vzialenost a nacuvala do jedneho fiata/
ano veba je priestorovo a pohodlnostou urcite lespie auto ako "etalon" triedy octavia - mal som to ako sluzobne auto,tak viem
zial - momentalne po 230 000 km musim povedat, ze ako sa spravam k autu - pravidelna vymena oleja, opotrebovanych suciastok naprav, prevadzkovych kvapalin ma momentalne netesi odchadzanie dost drahych suciatok - servo a alternator :?
Vectra B je mi naozaj doteraz sympaticke auto - dizajnovo aj priestorovo, mam naozaj rad toto auto , aj moja draha 1/2cka si velmi rychlo zvykla na vectru / aj ked neodhadla vzialenost a nacuvala do jedneho fiata/
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...