caute, mam opel astra H, 1.7CDTI, r.v.2004. pri rychlejsom jazdeni mi zobrazi kontrolku servisu. ak idem po dialnici do 120 km/hod, tak je vsetko v pohode. ale ked zrychlim na 130 a viac, dam si tempomat, tak cca po 5 minutach mi zasvieti spominana kontrolka a auto strati vykon. proste ide len do 130 a aj ked dam pedal na podlahu, tak viac z neho nevytlacim. chyby som si vyblikal: 050074.
neviete co to moze byt.
dakujem.
chyba motora alebo elektroniky
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
djmikky
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Apr 2009, 15:10
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
chyba motora alebo elektroniky
Opel astra H- 1.7 CDTI, 59 KW
-
Komo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Komjatna
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... =14&t=1027" onclick="window.open(this.href);return false;
ako prve treba skusit precistit sanie (EGR atd). Podla opla su to nejake "pevne klapky" v sani, zvyknu sa zanasat a potom to robi tento problem.
ako prve treba skusit precistit sanie (EGR atd). Podla opla su to nejake "pevne klapky" v sani, zvyknu sa zanasat a potom to robi tento problem.
'07 Astra H Z19DT
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
-
KFL
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 20 Júl 2010, 11:09
- Auto: Astra H
Re: chyba motora alebo elektroniky
Tuto chybu mam aj ja, ale zatial som nenasiel riesenie na ziadnom fore, myslim to "prave-orechove". A este dodavam, ze s obmedzenim rychlosti nemam problem. Na kazdom fore sa najde par rieseni pre ECN 050074, aj tu.djmikky napísal:chyby som si vyblikal: 050074
Podal chyby je to P0500 a moze to mat viacero pricin, ktore su identifikovane tym 74.
Mne sa najviac pozdava premeranie kablov k senzorom rychlosti, lebo sa vyskytuje problem s oxidaciou kontaktov v konektoroch.
Daj vediet, ked to odstranis, co to bolo.
exOpel, predam OpCom a knihu Jak na to Opel Astra H