Vymena brzd.
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
AXXES
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2011, 12:58
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Vymena brzd.
Zdravi Vas,potrebujem vymenit predne kotuce a dosticky na astre 94 caravan,chcem sa spytat ak kupim kotuce inej znacky ako dosticky budu pasovat?Ak je to na moj model?Aby som to zas nemusel vracat.Co poviete na Ferodo?Dik.Majo
- brano_co
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 21 Okt 2008, 15:45
z vlastnej skúsenosti viem povedať že v tomto nemáš úplne pravdu, zladené to môže byt ale na čo ? na životnosť, na čo najväčšiu výdrž pred vädnutím alebo na to aby to najlepšie brzdilo ? moje AP nefungovali úplne 100% s AP OEM platňami, tak ako aj Mintex platne boli lepšie, ale Ferodo DS2500 boli naj pre mňa, teraz mám na Megane kde sú v sérii Brembá (nakoľko OEM platne sú úplne o ****) v sklade už dvoje predné a jedny zadné platne odložené aby som zistil či bude dobre fungovať - či DS2500 alebo CL RC 5+macil napísal:Je jedno od akých výrobcov kúpiš kotúče a doštičky, dôležité je, aby si ich kúpil na správny model, potom budú sedieť. Ale odporúča sa kupovať celý komplet od rovnakého výrobcu, pretože býva funkčne zladený.
MB C 63 AMG PP
VW Golf Mk. 6 1.4
Renault Megane R.S. 250 CUP - Gone, But Not Forgotten
Opel Corsa OPC - St.3 - Gone, But Not Forgotten
Citroen Saxo VTS - Gone, But Not Forgotten
VW Golf Mk. 6 1.4
Renault Megane R.S. 250 CUP - Gone, But Not Forgotten
Opel Corsa OPC - St.3 - Gone, But Not Forgotten
Citroen Saxo VTS - Gone, But Not Forgotten
ahojte potrebujem radu ohladom zadnych brzd.potrebujem vymenit kotuce aj platnicky a nasiel som za dobru cenu STARLINE.ake mate skusenosti s touto znackou?docital som sa tu ze ferodo su dobre,ale aj cena je vyssia a zase vela nejazdim-max10000km za rok a ziadne nahananie a prudke brzdenie.....mam 5 dierove kotuce s abs
ASTRA G X20 DTL 60kw rv1998 caravan
Astra j 1.6 cdti 81kw
Astra j 1.6 cdti 81kw
-
kukajz
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Feb 2008, 21:53
Ahojte, trošku oživím túto tému. Chcem sa opýtať... Chcem si kúpiť nové kotuče predné aj zadné. Predné sú A.B.S. a zadné Febi. Platničky sú oboje A.B.S. Čo poviete na tieto značky? Má niekto s nimi nejaké skúsenosti? Nikto mi nevie poradiť, tak sa obraciam na vás 
Opel Astra G Caravan 1999 1.6 16V X16XEL
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Neviem...siel by som do niecoho overenejsieho....Videl som ich v predaji, ale skusat ich nebudem...
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov