OPEL VECTRA B 2.2DTI 125HP - uplna strata vykonu
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
kvalitka
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Jan 2012, 12:45
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
OPEL VECTRA B 2.2DTI 125HP - uplna strata vykonu
Zdravim.
Mam problem s mojou Vectrou.
Pred casom mi sem tam zasvietila kontrolka "diagnostiky motora". Z nicoho nic zasvietila, znizil sa vykon - ako keby neslo turbo, a mozno po pol minute vypla a vsetko slo bez problemov. Dnes mi vsak zasvietila hned po nastartovani, a motor stratil vykon uplne, bol problem vyjst do mensieho kopca aj na dvojke. Popri tom som mal pocit akoby aj zvuk motora bol ako na traktore. Potom som auto vypol a ked som sa don vratil, opat ide vsetko bez problemov. Neviete co by to mohlo byt?
DAKUJEM
Mam problem s mojou Vectrou.
Pred casom mi sem tam zasvietila kontrolka "diagnostiky motora". Z nicoho nic zasvietila, znizil sa vykon - ako keby neslo turbo, a mozno po pol minute vypla a vsetko slo bez problemov. Dnes mi vsak zasvietila hned po nastartovani, a motor stratil vykon uplne, bol problem vyjst do mensieho kopca aj na dvojke. Popri tom som mal pocit akoby aj zvuk motora bol ako na traktore. Potom som auto vypol a ked som sa don vratil, opat ide vsetko bez problemov. Neviete co by to mohlo byt?
DAKUJEM
- lubo22
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
- Kontaktovať používateľa:
diagnostika a budes vediet
podobny problem som mal bolo to cidlo plniaceho tlaku..
kontrolka mi zasvietila vtedy ak som zastal na krizovatke alebo auto islo na volnobeh a vtedy sa to stalo.
auto zmenilo zvuk ako traktor a nechcelo tahat ale dalo sa ist v pohode na nom 80km/h.
cislo sa precistilo a auto jazdi v pohode.
ale ty mozes mat iny problem
podobny problem som mal bolo to cidlo plniaceho tlaku..
kontrolka mi zasvietila vtedy ak som zastal na krizovatke alebo auto islo na volnobeh a vtedy sa to stalo.
auto zmenilo zvuk ako traktor a nechcelo tahat ale dalo sa ist v pohode na nom 80km/h.
cislo sa precistilo a auto jazdi v pohode.
ale ty mozes mat iny problem
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
alebo navstivit odbornika a mat to v suchu -www.mojopel.sk 0903757534 
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
-
iurai
- miko455
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 20 Apr 2008, 16:01
tým by som si nebol taký istý, to čo popisuje kvalitka som zažil, ale nebol to podtlakový ventil, ale turbo ktoré bolo na ceste do večných lovíšťbizzy napísal:podla mna podtlakovy ventil na 100%, ale je ich viac, treba zistit ktory...
Vectra C 2.2 DTI 16V Y22DTR
Astra J 1.4T LPG A14NET
Astra J 1.4T LPG A14NET
-
kvalitka
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Jan 2012, 12:45
zdravim. ozyvam sa po dlhsom case. pobehal som uz asi 8 servisov a nikto nevie prist na to co to je. kazdy nieco posupe do toho a stale robi to iste diagnostika pise nejaku chybu myslim P1205 - kryticka systemova chyba - dodavka paliva. aspon tak mi povedal posledny opravar ktory sa tvaril ze tomu rozumie. uz uvazujem aj o tom ze to predam niekomu pod cenu a nech si to opravy. co myslite, za kolko by sa dala predat takato vectra B, 160 tisic km, full vybava, r.v. 2001.
dakujem za odpovede
dakujem za odpovede