Astra coupe
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
cosio
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 30 Nov 2011, 21:51
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
2,0 turbo co sa tyka spolahlivosti uplne bez problemov, spolahlive auto, so spotrebou sa da hrat, ak jazdis pianko, tak dokazes jazdit za cca 9l priemer, ak jazdis trochu viac agresivnejsie, tak pocitaj s piermerom okolo 10l a viac, kazdopadne je rozdiel jazdit za 7l a za 10l, ale ked sa prevezies na niecom sviznejsom tak..., moj rekord v meste je cca 9l, ale to ma davali dole aj fobie 
Opel Astra gtc 2.0 turbo (Z20LER)
-
Elektrikar94145
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Jan 2012, 21:00
-
zarasutra
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 26 Máj 2011, 07:43
Ja osobne nemam najmenší problém.ja som ho kupoval od prveho majitela . Je ako nove a mam na nom plyn. Takže sa vozím za 4,5l benzinu v prepočte. Som spokojny a mal som už dost aut.Predtým som mal GTC ale to bolo iba 1,4 a to bolo ako čaj slabé. Som proste spokojny až na maličkosti.Ale to je o inom
Astra Cupe 1,8 Bertone
- raulito
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 10 Máj 2011, 06:20
- Auto: Insignia
kludná jazda je u mňa taká predpisová, žiadne obiehanie, max 2500 ot/min 8)
a to je celkom pekná spotreba, ja keď som hľadal bertonky tak som váhal aj nad jednou turbinkou, bola v perfektnom stave síce o 1000e drahšia ako moja, ale bál som sa či to zvládnem živiť
tak preto som sa pýtal, vďaka za odpoveď
a to je celkom pekná spotreba, ja keď som hľadal bertonky tak som váhal aj nad jednou turbinkou, bola v perfektnom stave síce o 1000e drahšia ako moja, ale bál som sa či to zvládnem živiť
Insignia ST 2.0 CDTI ECOFLEX Cosmo 96kw
EX-Astra J notchback Cosmo 1.6 16v 85kw
EX-Astra Coupé Bertone 1.8 16v 92kw
EX-Astra J notchback Cosmo 1.6 16v 85kw
EX-Astra Coupé Bertone 1.8 16v 92kw