Vcera v noci som po precitani clanku o 150. vyroci znacky Opel dostal napad. Co takto spravit si v lete vylet priamo do Rüsselsheimu a do tovarne, v ktorej nase auta vyrobili?
Tato trasa ma z KE cca 2650km, takze neslo by sa na jeden sup. (aspon ja by som si na to z KE netrufol) takze moj navrh je, rozdelit to na 4-5 dni, kde by sme prespavali v stanoch v kempoch (1. noc - Linz, 2. a 3. noc- okolie Frankfurtu a 4. by bola na kazdom individualne- v mojom pripade bud Wroclaw, alebo niekde v CR).
Ak by mali seriozny zaujem viaceri, skusil by som vybavit nejaku tu prehliadku vyrobnej haly a ostatnych miest v tovarni. (toto zatial neviem zarucit, lebo vybavovat zacnem az keby nas islo viac).
Na trase by sme mohli pozriet muzea aj dalsich dvoch nemcov - BMW v Mnichove a Audi v Ingolstadte.
Suma za benzin by vychadzala nieco okolo 250-300€ na mojej mapke(zalezi na spotrebe auta), plus den v kempe stoji okolo 10€ v priemere.
Mozno to je len moj dalsi vyletny napad, z ktoreho bude velke ...., ale ak ma niekto predbezne fakt zaujem daco take podniknut, dajte to tu vediet.
P.S.: hej hej.. nie je to mala suma, ani kratka trasa a ani jednodnovy vylet, takze nepocitam s tym, ze sa budu musiet objednat autobusy... ale skusit mozem, ne?
téma presunutá