Zásuvka 12V - kompatibilita so zástrčkami
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- vitaminxxl
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Júl 2008, 14:53
- Auto: Vectra B
- Bydlisko alt: Abbotsford
Zásuvka 12V - kompatibilita so zástrčkami
kupil som si USB nabijacku BELKIN http://datacomp.sk/belkin-micro-usb-aut ... i43597.jpg
Mam problem s tym, ze mi do zasuvky nevojde cela cast, ale vytrca cca 7mm. Tak isto nie je upevnena stabilne a v konektore sa kyve. Rovnaky problem mam aj s ostatnymi zastrckami, ze mi ich tam nechce poriadne uchytit a bud vypadavaju von, alebo vynechava nabijanie...
Odmeral som zasuvku v aute - priemer otvoru je 22mm. Doma mam vsak jednu rozdvojku, ktora ma priemer otvoru 20mm a vsetky zastrcky v nej sedia uplne super.
Je nejaky rozdiel v tych zasuvkach? Daju sa kupit zasuvky s priemerom 20mm? Myslel som, ze autozasuvky su vsetky rovnako normovane, ale zjavne nie su... mate s tym niekto skusenosti? :roll:
Mam problem s tym, ze mi do zasuvky nevojde cela cast, ale vytrca cca 7mm. Tak isto nie je upevnena stabilne a v konektore sa kyve. Rovnaky problem mam aj s ostatnymi zastrckami, ze mi ich tam nechce poriadne uchytit a bud vypadavaju von, alebo vynechava nabijanie...
Odmeral som zasuvku v aute - priemer otvoru je 22mm. Doma mam vsak jednu rozdvojku, ktora ma priemer otvoru 20mm a vsetky zastrcky v nej sedia uplne super.
Je nejaky rozdiel v tych zasuvkach? Daju sa kupit zasuvky s priemerom 20mm? Myslel som, ze autozasuvky su vsetky rovnako normovane, ale zjavne nie su... mate s tym niekto skusenosti? :roll:
Moja prvá a už aj bývalá...

-
red baron
- fanuc
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Jan 2007, 21:00
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Ja som nemeral priemer zásuviek, ale určite sú zásuvky s rôznou hĺbkou. Do každého auta som si zásuvky kvôli telefónu dorábal a mal som aj plytké aj hlboké. tak v hlbokých to určite lepšie bude držať 
Opel Zafira 1.9 110kw/Z19DTH 150koníkov jupííí ,chipnutá na 176koní/ 387Nm
Opel Zafira 1.8 16v Elegance 85kW/115koníkov
-
iurai
-
iurai
- fanuc
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Jan 2007, 21:00
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
prečo by nešiel prúd? ved bok sa ti určite oprie a spodok záleží od toho čo tam strkáš. Ale pochybujem že by sa tam nepodarilo niečo napchať tak že by to nedočiahlo až na dno zásuvky
Opel Zafira 1.9 110kw/Z19DTH 150koníkov jupííí ,chipnutá na 176koní/ 387Nm
-
red baron
- vitaminxxl
- Strieborný užívateľ

takze kupil som novu zasuvku... bola presne taka, aku potrebujem, akurat predok som musel obrusit na kruh, lebo by mi nevosiel cez dieru v krytke. Tiez nie je podsvietena, no to mi vobec nechyba. Na kabel namontovali aj poistku, ktoru som predtym nevidel. Cena bola nejakych 15€, ale na nete ju urcite bude mozne zohnat aj lacnejsie. Nikde nepisali rozmery, takze sa nedalo vybrat podla toho. 

- vitaminxxl
- Strieborný užívateľ

postup montaze je rovnaky, ako ked menis tu cast s popolnikom...potom uz len prisposobis tu novu zasuvku tak, aby presla cez dierku v krytke...
ako tak pozeram na nete, odzubkal som sa o peknych par eur na tej zasuvke.. ale ina moznost velmi nebola.. Rozmery vnutrajska nepisu nikde
http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... aradenie=1 .. mna vysla na 15€ v obchode :?
ako tak pozeram na nete, odzubkal som sa o peknych par eur na tej zasuvke.. ale ina moznost velmi nebola.. Rozmery vnutrajska nepisu nikde
http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... aradenie=1 .. mna vysla na 15€ v obchode :?