Opel Vectra 2.0 DI 16V CDX
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 12 Dec 2011, 20:48
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Opel Vectra 2.0 DI 16V CDX
Nazdar vsetci!!!! chcel by som Vas poprosit o radu nakolko uvazujem nad kupou Opel Vectra 2.0 DI 16V CDX r.v. 1999 60kW a vlastne nic o tom neviem pretoze nepoznam ani nikoho znameho kto by toto auto vlastnil cize nemam ziadne referencie o tomto aute... Pozeral som doteraz hlavne VW Golf 3 ale radsej som chcel 4 TDI 1.9 chalani si to velice pochvaluju a jazdia so super spotrebou a taktiez aj co sa tyka vzhladu exterieru a interieru je to velice pekne spracovane
tiez som pokukoval aj po audi A4 takisto TDI 1.9 ale aj tato audina a vw si strasne drzia cenu a su moc drahe a ak aj je nejaky za dobru cenu ma strasne kilometre
tento opel mam moznost kupit pod 2000€ ma to klimu, el. okna atd... a zevraj to ma necelych 190tis. km
co hovorite na to? cena je dobra? aku spotrebu ma ten motor? je spolahlivy alebo sa kazi?
Naco si mam davat pri kupe pozor?
vopred dakujem za vsetky skore odpovede
Prosim Vas o co najrychlejsiu odpoved vopred som vam vdacny je to pre mna dolezite este rsz dik
ND sú drahé? Dajú sa zohnať bezproblémov?
Ide mi hlavne o to aby to bolo spolahlive auticko ktore nebude moc papat kedze este chodim do skoly
tiez som pokukoval aj po audi A4 takisto TDI 1.9 ale aj tato audina a vw si strasne drzia cenu a su moc drahe a ak aj je nejaky za dobru cenu ma strasne kilometre
tento opel mam moznost kupit pod 2000€ ma to klimu, el. okna atd... a zevraj to ma necelych 190tis. km
co hovorite na to? cena je dobra? aku spotrebu ma ten motor? je spolahlivy alebo sa kazi?
Naco si mam davat pri kupe pozor?
vopred dakujem za vsetky skore odpovede
Prosim Vas o co najrychlejsiu odpoved vopred som vam vdacny je to pre mna dolezite este rsz dik
ND sú drahé? Dajú sa zohnať bezproblémov?
Ide mi hlavne o to aby to bolo spolahlive auticko ktore nebude moc papat kedze este chodim do skoly
- Lubec
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 17 Aug 2010, 21:54
- Auto: Iná značka
Necakaj, ze pod 2000€ kupis auto do ktoreho nebudes musiet investovat. Ale ak zabudnem na vsetky veci a ak to tvoje auto uz malo menene vstrekovacie cerpadlo tak si ho kup. Ak ho menene nemalo tak ho nechaj tak. Lebo ho budes musiet za chvilu menit a to by si nechcel.
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X16XEL Caravan - ex
-
- Nový užívateľ
- p.s.
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Nov 2009, 15:31
- Bydlisko alt: Karlovarsko
no pokud ti k autu věrohodně doloží že bylo měněno čerpadlo a to pokud možno za nové tak bych v koupi asi problém neviděl pokud ne tak to neber čekala by tě v nejbližší době velká investice nebot v těchto kilometrech to má čerpadlo již za sebou.
počítej stím že těch 60kw je na to auto poměrně slabý výkon
dál skouknout nápravy v zadu silendbloky a kuločepy bejvá to vymlácený v předu čepy ramena.
za mě do ojetýho diesla od opla bych nešel je to dost loterie a většinou se stoho stává pěkná kasička
a k tomu TDI mam oktu s tímto motorem a zatim naprostá spokojenost
počítej stím že těch 60kw je na to auto poměrně slabý výkon
dál skouknout nápravy v zadu silendbloky a kuločepy bejvá to vymlácený v předu čepy ramena.
za mě do ojetýho diesla od opla bych nešel je to dost loterie a většinou se stoho stává pěkná kasička
a k tomu TDI mam oktu s tímto motorem a zatim naprostá spokojenost
opel vectra B 1.6 74KW 1996-ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octtávie combi 1,6 SR 74KW
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octtávie combi 1,6 SR 74KW
-
- Nový užívateľ
- Lubec
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 17 Aug 2010, 21:54
Zozenies, taku, co ma 700 000.
Je to na tebe, ak kupis vectru za 2000 a nechas 1000€ na opravu cerpadla mas spolahlive auto + samozrejme pocitaj repas naprav, ktore uz budu mat po 200 000 svoj zivot za sebou. Takze suma sumarum neviem
Je to na tebe, ak kupis vectru za 2000 a nechas 1000€ na opravu cerpadla mas spolahlive auto + samozrejme pocitaj repas naprav, ktore uz budu mat po 200 000 svoj zivot za sebou. Takze suma sumarum neviem
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X16XEL Caravan - ex
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X16XEL Caravan - ex
-
- Nový užívateľ
-
- Nový užívateľ
cenu mozes aj zjednat, najma ak to auto nie je vo velmi dobrom stave a predajca ho ma dlhsie
co sa tyka spotreby motora X20DTL pozri sem:
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php? ... ht=#756513
co sa tyka spotreby motora X20DTL pozri sem:
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php? ... ht=#756513
-
- Nový užívateľ
- Kat
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 12 Okt 2007, 10:56
Ak by som teraz kupoval Vectru B diesel, tak by som sa urcite obzeral po 2,2 DTI (Y22DTR) 92kw
Vlado Kat
Vectra B Caravan 2.0 DTI (X20DTH) 16V 74kw r.v. 1998
viac na: http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=5554
-
- Nový užívateľ
- Kat
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 12 Okt 2007, 10:56
ja mam teraz s 2.0 DTI (74kw) kombinovanu okolo 6L a 2.2 DTI ma podla papierov 6,6L, takze az taky rozdiel to nie je a vykonovy narast je znacny
Vlado Kat
-
- Nový užívateľ
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
nejaky ten mesiac dozadu sme presne takyto "problem" rozoberali a s Katom sme sa jednoznacne zhodli, kedze uz mame skusenosti , ze ked Vebu dizlovu tak 2,2.
- spotreba - vec relativna : ak sa budes nahanat s kamaratmi tak 4,5 nebudu mat ani na tom TDi ! a s 2,0 DTL 60Kw to by nemalo ani zmysel. /a vlastne s dizlakmi sa nahanat /
- poistka - veeela moznosti , podla objemu, kw ... ale aj vek spravi svoje ...atd... pozri dole inzerciu - je tam kontakt na PZP
- a pozri este raz prispevok od Kaja
- spotreba - vec relativna : ak sa budes nahanat s kamaratmi tak 4,5 nebudu mat ani na tom TDi ! a s 2,0 DTL 60Kw to by nemalo ani zmysel. /a vlastne s dizlakmi sa nahanat /
- poistka - veeela moznosti , podla objemu, kw ... ale aj vek spravi svoje ...atd... pozri dole inzerciu - je tam kontakt na PZP
- a pozri este raz prispevok od Kaja
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...