ok dik . skusim . este ma napadlo ze moze byt problem v tom ze som si dorabal tempomat a nechal som dvojkontakt brzdovy spinac a zvysne dva kontakty som premostil namiesto toho aby som dal 4kontakt.ci?iurai napísal:skus pin18 nezapojit.
signal spotreby u X18XE1 je pin5 ciernohnedy na konektore rj motora.
ta je na motore namontovana
na tom konektore, co idu od neho kable do kabiny.
asi tam ten kablik vobec nebude
Vectra B - Dorabanie palubneho pocitaca (MID)
Moderátori: dulo, buci_vectra
- autofolieaap
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 07 Okt 2011, 07:51
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Opel Vectra B X18XE1
- autofolieaap
- Nový užívateľ
mal si pravdu vobec tam ten pin5 nebol , nevadi uz je tam len mi pise nezmyselne spotreby a ked idem tak akoby zmrzol na hodnote 39,8l a ked zase spomalym tak zacnu naskakovat rozne hodnoty , a stale mam problem s tym hlasenim brzd. svetiel uz som mal ten pin 18 aj ukostreny aj odpojeny a pise to stale , dokonca som uz zohnal aj 4pin brzdovy spinac ale nezmenilo sa nic
Opel Vectra B X18XE1
- autofolieaap
- Nový užívateľ
tak dnes som bol u manika co ma original opel diagnostiku aby mi zmenil index v tom palubnom picitaci z 007 (x18xe) na 027 (x18xe1) a narazil na problem , najprv sa nemohol spojit s MID pretoze to skusal podla r.v. auta cize 99 ale MID som demontoval z auta r97, tak sa skusil spojit s MID r97 aj sa mu to podarilo ,len potom mu nechcela diagnostika dovolit prepisat index na 027 pretoze ten sa da dat az od roku 99 na MID so sedim 32 pinovim konektorom a ja tam mam zlty 26 pinovy , stretol sa tu uz niekto z niecim takym?
Opel Vectra B X18XE1
- autofolieaap
- Nový užívateľ
- autofolieaap
- Nový užívateľ
- autofolieaap
- Nový užívateľ
- semir89
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Dec 2010, 16:12
Zdravim Vas, chcel by som sa opytat len aky asi mam ja konektor na mojej Vectre na palubnom PC mam rocnik 97 x18xe, mam MID displej ale vynechavane segmenty, chcem vymenit ale neviem aky konektor tam je, nechcem to zbytocne rozoberat??
Otazka c2: Mozem behat bez PP ak ho vymontujem? mal by som zaujem ho zaslat do ciech tomu panovi co to opravuje.
Otazka c2: Mozem behat bez PP ak ho vymontujem? mal by som zaujem ho zaslat do ciech tomu panovi co to opravuje.
Vectra B1.8 16v GL 97.r (automaticka klima, 16 ALU, korozia minimalna)
Vectra B 1.8 16v 85kw 97r. -ex
Vectra B 1.8 16v 85kw 97r. -ex
- krivanik
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 22 Jún 2010, 07:05
- Auto: Vectra C
Nefunguje palubný PC
Ahoj.
Kúpil so Vectru C 2,0 DTI 2002. Mám veľký displej a ovládanie ná páčke. Nefunguje mi palubný PC. Skontroloval som kábeláž, vyzerá že je to v poriadku. Ako by som zistil či tam je vôbec palubný PC ? Podľa nejakých čidiel ? snímačov ? alebo ?..... Rasto z PD mi to pozeral, že tam asi je....ale nemohol nič s tým urobiť. Dakujem za radu. Tu je foto : http://www.club-opel.com/graphics/msgbo ... tra-pc.jpg
Kúpil so Vectru C 2,0 DTI 2002. Mám veľký displej a ovládanie ná páčke. Nefunguje mi palubný PC. Skontroloval som kábeláž, vyzerá že je to v poriadku. Ako by som zistil či tam je vôbec palubný PC ? Podľa nejakých čidiel ? snímačov ? alebo ?..... Rasto z PD mi to pozeral, že tam asi je....ale nemohol nič s tým urobiť. Dakujem za radu. Tu je foto : http://www.club-opel.com/graphics/msgbo ... tra-pc.jpg