Brzdové svetlá
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
Durino
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Aug 2011, 10:16
- Auto: Zafira B
- Kontaktovať používateľa:
Brzdové svetlá
Ahoj všetci
Mám problém s brzdovými svetlami. Nesvieti mi ani jedno, žiarovky mám dvojvláknové ale druhé (brzdové vlákna nesvietia). Mal som auto v servise, povedali, že bol spečený brzdový spínač. Opravili to a keď som prišiel domov tak brzdy zase nesvietili. Pritom mi všetky svetlá svietia okrem brzdových. Neviete poradiť kde by mohla byť chyba? Vopred ďakujem za odpoveď.
Mám problém s brzdovými svetlami. Nesvieti mi ani jedno, žiarovky mám dvojvláknové ale druhé (brzdové vlákna nesvietia). Mal som auto v servise, povedali, že bol spečený brzdový spínač. Opravili to a keď som prišiel domov tak brzdy zase nesvietili. Pritom mi všetky svetlá svietia okrem brzdových. Neviete poradiť kde by mohla byť chyba? Vopred ďakujem za odpoveď.
Opel Astra G, 1.6 8V 55kW
Zafira B 1.8 103kw, 2006
Zafira B 1.8 103kw, 2006
- jupaza1
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Máj 2009, 10:37
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Bytča a okolie
možno znova ten spínač, vypadnuté kábliky z neho, vadná poistka
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
-
mjaneta
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Okt 2009, 19:33
- Auto: Astra G
zdravim , tiez sa mi to stalo , odisiel brzdovy spinac , je pod pedalom, po rozobrani som zistil ze ma uplne vypalene kontakty , tak som ich odvrtal a vymenil ale je to precizna praca , ale 2 roky uz ide . v servise to asi len rozpojili srobovakom ale to nestaci , zaujimave ze to iskri hoci je tam pripojena suciastka aby to neiskrilo (nerusilo palubnu siet). podla mna to novy spinac vyriesi
Strieborný šíp 1.6 16V Astra 2000