Je to konektor ZM 4-26 spoja X48 pre zadné čítacie lampičky. Protikus konektora je pripojený na páskový vodič a ide smerom do prava k spolujazdcovým dverám a potom dozadu.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER + LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
už keď sa to tu rieši, mam otázku som čerstvý majiteľ G-čkovej astry 2002 caravan a nesvietia svetielka nad zadnou sedačkou, mam jedno v strede s dvoma vyp. a žiarovkami kam od nich vedie vodič tan pasový ?? alebo poradťe kde hladať problem
Skúsil by som pozrieť ten konektor čo dal na foto iurai. Uvidíš ho ak vyberieš predné stredové svietdlo zo stropu. Konektor je nacvaknutý v strope. Hádam to bude v caravane rovnaké ako v hatchbacku.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER + LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
dik za radu už to funguje, niekto to tam za zrkadlom odtrhol (hovado)......a ešte jeden problém mam automatickú klímu a nefunguje klapa čo meni smer prudenia(okno ,nohy), motorček som vymenil za nový 150E( ide tam len smiešny prud nie 12 V a nič pravdepodobne je to panel,nožno káblovačka ....nemá niekto v Košiciach taku klimu nech viem skusiť či je fakt panel na figu, vymena cca 2 min hm? alebo viete poradiť????