cidlo teploty
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- kiko24252
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 04 Apr 2009, 12:14
- Auto: Astra G
- Kontaktovať používateľa:
cidlo teploty
kde je umiestnene na motore cidlo teploty - ktoru ukazuje budik na pristrojovke?
Opel Astra G kombi 1.4 16V 66kw r.2003
-
dikard
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Aug 2010, 19:13
- Auto: Nemám auto
pekny vecer prajem mam otazocku co moze znamenat toto vypisala mi to diagnostika ked som prisiel domov:
a este toto ?
chyby po vymazani zmizli a uz ta niesu, vdaka za odpovede 
Kód: Vybrať všetko
00164 - Engine Coolant Temperature Incorrect Signal
Not present
Kód: Vybrať všetko
P0115 - Engine-Coolant Temperature Sensor Circuit High Input
(01) - Not presentplus plus korea :D
-
dikard
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Aug 2010, 19:13
- Auto: Nemám auto
Macil ano odpajal kedze su nepritomne tak sa to neriesi???
pozeral som diagnostikou chyby len nahodou len som chcel zitit kolko stupnou ukazuje RJ lebo na budiku mi ukazovalo nieco pod 90stupnou asi tak 2mm nizsie. Teplota bola stabilna to ma hned upokojilo nekolisala ani dolu kopcom, najprv som si myslel ze treba vymenit cidlo co by az taky problem nebol
pozeral som diagnostikou chyby len nahodou len som chcel zitit kolko stupnou ukazuje RJ lebo na budiku mi ukazovalo nieco pod 90stupnou asi tak 2mm nizsie. Teplota bola stabilna to ma hned upokojilo nekolisala ani dolu kopcom, najprv som si myslel ze treba vymenit cidlo co by az taky problem nebol
plus plus korea :D
- Rasto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Dec 2006, 14:43
- Auto: Astra J
Astra G má čidlo len jedno a to na termostate, ktoré je pripojené k RJ motora. Tá informáciu o teplote poskytuje RJ chladenia, budíkom a MID/GID/CID.kiko24252 napísal:na termostate nieje čidlo pre riadiacu jednotku? v autodieloch mi vraveli ze cidla teploty su dva. jeden pre riadiacu jednotku a druhy pre budik na pristrojovke
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER + LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
- Rasto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Dec 2006, 14:43
- Auto: Astra J
Ak chceš vedieť presnú teplotu chladiacej kvapaliny (teplotu s ktoru pracuje RJ motora, inak Macilov teplomer
), tak sa musíš pozrieť do live dat RJ motora. V live datách budíkov sa i pri nízkej teplote zobrazuje údaj 70 C (alebo 80 C, už si to presne nepamätám) a reálnu teplotu zobrazujú až od tejto teploty.
Ak by si mal prerušený okruh čidla teploty, tak to spoznáš podľa toho, že Ti budú stále bežať vetráky na chladiči.
Ak by si mal prerušený okruh čidla teploty, tak to spoznáš podľa toho, že Ti budú stále bežať vetráky na chladiči.
Naposledy upravil/-a Rasto v 26 Nov 2011, 18:16, upravené celkom 1 krát.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER + LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
-
iurai