kolísanie chladiacej kvapaliny
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Nov 2011, 19:00
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
kolísanie chladiacej kvapaliny
čaute chalani. mám taký problém že sa mení hladina chladiacej kvapaliny a neviem prečo. bol som si dať odmerať do koľko stupňov ju mám mechanik povedal že do 23 stupňov, ale že mám doliať liter nemrznúcej. tak som aj urobil. odpustil som liter a liter som dolial. hladinu v nádržke som dolial na max a sledoval som. hladina mi klesla asi tak centimeter, tak som zas dolial myslel som si že sa odvzdušňuje. a zas mi klesla. ďalej som nedolieval. teraz mi zas hladina sa vrátila na max. čo to môže spôsobovať ? ďakujem za všetky názory
-
- Nový užívateľ
-
- Nový užívateľ
Chalani mám nový problém. Ako sa ochladilo tak mi začalo sa niečo ozývať v motore. Ide to od kompresora. Chová sa to tak že naštartujem motor, piští to asi tak cca 5 min a potom ako keby uťalo nič sa neozýva. Nahral som aj video http://www.youtube.com/watch?v=KDvoZkkflPc. Ak má niekto skúsenosť s takýmto problémom napíšte mi aby som nemenil zbytočné veci. Remeň som mal dole pumpa mi netiekla a tie vodiace kladky som vymenil, remeň je v poriadku. Mám motor 1.7 cdti z manuálnou klímou. Na jazdených má 96000 km olej a filtre som vymenil.
-
- Nový užívateľ
-
- Nový užívateľ