OP-COM Všetky naprogramovateľné funkcie - na prvej strane
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Mar 2010, 09:20
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
možnosť korekcie spotreby
Pokud ukazuje BC nižší spotřebu než je skutečná, tak jaké znaménko se nastavuje v Op-Comu? "+ " nebo " - " k procentům?
Edit: nastaví se "+".
Edit: nastaví se "+".
Naposledy upravil/-a Oťas v 09 Nov 2011, 20:38, upravené celkom 2 krát.
Astra H 1.9 CDTI 88kw kombi.....

- tomas832
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 04 Okt 2009, 20:09
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: BA
- Kontaktovať používateľa:
nazdarek konecne sa mi podarilo najst temu aj na toto...taktiez mam opcom vetsina veci mi funguje napriklad ako vycitanie a mazanie chyb ale jedine co mi nejde tak to programovanie napriklad ako interval oleja alebo bc alebo tempomat..
Vectra 2006 CARAVAN 1.9 CDTi 16V Sport Z19DTH -320Nm Common rail 2,,,predne ložisko,DPF, trysky z alfy romea pridalo to 12HP, sanie, termostat..:( auto ma 350 000 km..ale mam ju rad je to moja manzelka. dpf off pri 172400 a chip na 142kwa 410Nm.:)
- bukelo
- Moderátor
- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
S tvojim problemom si poradis aj sam v tejto teme: http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=6448
Tato tema je o niecom inom, ako o zhanani spravnej verzie OP-COMu.
Tato tema je o niecom inom, ako o zhanani spravnej verzie OP-COMu.
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 20 Júl 2010, 10:09
- Auto: Astra H
Aktivacia/deaktivacia uz naprogramovaneho denneho svietenia:
1. motor je nastartovany
2. rychlo prepnut vypinac svetiel zlava--doprava-naspat (krajne polohy)
Ak mate denne svietenie aktivovane, tak svetla bud zostanu svietit alebo budu zhasnute aj v polohe 0.
Pisem to sem preto, lebo ja aj par ludi malo s tym problem, ze im denne svietenie prestalo svietit. Proste sa nam podarilo ho nevedomky vypnut, ked sme ich omylom otacanim vypinaca svetiel deaktivovali.
1. motor je nastartovany
2. rychlo prepnut vypinac svetiel zlava--doprava-naspat (krajne polohy)
Ak mate denne svietenie aktivovane, tak svetla bud zostanu svietit alebo budu zhasnute aj v polohe 0.
Pisem to sem preto, lebo ja aj par ludi malo s tym problem, ze im denne svietenie prestalo svietit. Proste sa nam podarilo ho nevedomky vypnut, ked sme ich omylom otacanim vypinaca svetiel deaktivovali.
Naposledy upravil/-a KFL v 09 Apr 2012, 14:28, upravené celkom 2 krát.
exOpel, predam OpCom a knihu Jak na to Opel Astra H
- syncek5
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 12 Mar 2012, 18:46
aktivácia BC pomocou čínskeho klonu OPCOM funguje podľa tohoto videonávodu použitý softvér OPCOM CHINA-CLONE 08/2010 (ENG). Po uložení do riadiacej jednotky treba ukončiť program, vypnúť motor a po opätovnom zapnutí BC funguje. Dnes odskúšané na mojaj Astre H, mám monochromatický oranžový display (grafický, nie ten troj riadkový).
Opel Astra H 2005 Z19DTH 88kW
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=7vTAYWcwLT4
Opel Astra H 2005 Z19DTH 88kW
Astra H Station Wagon 2005, 1.9 CDTI 88kW
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 30 Máj 2010, 10:52
aktivacia denneho svietenia mi nefunguje-zlava doprava a nazad :?
oproti tomu zamknutie dvier pri 15km/h funguje-stlačenie gombika zamknutia na dverach a aj na kluči
pps:ak naštartujem tak sa mi zapnu automaticky stretavačky -takže dnenne mam ,skušal som vypnut ale nič
oproti tomu zamknutie dvier pri 15km/h funguje-stlačenie gombika zamknutia na dverach a aj na kluči

pps:ak naštartujem tak sa mi zapnu automaticky stretavačky -takže dnenne mam ,skušal som vypnut ale nič
Naposledy upravil/-a mariaan1 v 09 Apr 2012, 19:45, upravené celkom 1 krát.
vectra C sedan 2,2dti 92kw,125koni 8/2004
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 29 Máj 2012, 10:29
Zdravim,
zaujimalo by ma, ci ma niekto skusenosti s diagnostikou OP-COM na Merivu. Ide mi hlavne o to, ake funkcie sa vam podarilo naprogramovat cez tuto diagnostiku.
Stretol som sa s nazormi, ze OP-COMom na tomto modeli nejde vela veci naprogramovat. Pre mna najdolezitejsie je automaticke zapinanie svetiel pri starte motora.
Mam modelovy rad 2004. Dakujem za kazdy postreh
zaujimalo by ma, ci ma niekto skusenosti s diagnostikou OP-COM na Merivu. Ide mi hlavne o to, ake funkcie sa vam podarilo naprogramovat cez tuto diagnostiku.
Stretol som sa s nazormi, ze OP-COMom na tomto modeli nejde vela veci naprogramovat. Pre mna najdolezitejsie je automaticke zapinanie svetiel pri starte motora.
Mam modelovy rad 2004. Dakujem za kazdy postreh
-
- Pravidelný užívateľ
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Napis odkial si... to bude asi najlepsie.. niekoho ti uz odporucime... ale pod 10€ nik nebude ani PC zapinat.. 

Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
-
- Pravidelný užívateľ
Som od Levic, buduci tyzden idem smer TT a som uz dohodnuty s jednym chalanom zo Serede. Napisal mi ze to bude stat do 15€ podla toho, co vsetko sa bude dat naprogramovat (chcem dat naporgramovat vsetko co pojde). Ak by sa to jemu nepodarilo, docela by som bol niekomu vdacny, ktor by mi to spravil. Uz som platil pokutu 20€ za nezapnutie svetie, na starom som si to spravil...hold tuto sa uz rypat nebudem. 

- lubo098
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Sep 2008, 16:46
- Auto: Iná značka
nie mam len ABcom ten nevie programovat, ale mam znameho ktory by to spravil no neviem cenu.
Kristian ak chces poslem ti cislo je z Velkeho Duru.
ps. tento clovek urobi vsetko co je fyzicky mozne urobit programovanim len netusim kolko za to bere.
ps. tento clovek urobi vsetko co je fyzicky mozne urobit programovanim len netusim kolko za to bere.
vectra a jeden pes uz je prec, ostala zena, dva psy pes a dcera...
-
- Pravidelný užívateľ
Ak by som Ta mohol poprosit o to cislo, bola by to parada.lubo098 napísal:nie mam len ABcom ten nevie programovat, ale mam znameho ktory by to spravil no neviem cenu.
Tak cestu smerom do TT mam aj kvoli inym povinnostiam a Sered je nedaleko. Ale ten pan sa mi bude tak ci tak hodit, lebo ked budem hocico potrebovat, viem na koho sa obratit.
-
- Pravidelný užívateľ