z vyfuka mi vyslo nejake tesnenie a problem s natocenim auta
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
rosta.m
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 10 Okt 2009, 20:56
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
z vyfuka mi vyslo nejake tesnenie a problem s natocenim auta
ahoj oplaci moze mi niekto poradit,3 dni co som menil strednu cast vyfuku na vectre 2001 ,1,8 benzin,dnes ak som dosiel z prace mi tazko startovalo a motor toci ako ked je slaba baterka pri hladani chyby som zistil ze mi zo zadnej casti vyfuku vycnieva nieco ako tesnenie vyzera to ako nejake vlasy moze to byt ze sa mi tam nieco upachalo ??? da sa to opravit alebo treba zadnu cast iba vymenit...popripade ine chyby ,baterka je asi 2 roky stara. vdaka
- p.s.
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Nov 2009, 15:31
- Auto: Iná značka
- Bydlisko alt: Karlovarsko
jako otočíš klíčem a na palubce se nic nerozsvítí? vem voltmetr a změř napětí na baterii pokud bude nekde kolem 8 voltů rovnou kup novou,pokud tam bude napětí větší tak měř napětí na baterii při startu pokud to napětí klesne pod 8V nemá to cenu ani nabíjet kup novou
auto natoč pomocí startovacích kabelů pak je odpoj vem voltmetr a měř napětí na baterii pokud naměříš napětí v rozmezí 13.8-14.3V je dobíjení o.k.
dále řádně ošmirgluj kontakty a svorky baterie oxidace dokáže nadělat spoustu starostí
auto natoč pomocí startovacích kabelů pak je odpoj vem voltmetr a měř napětí na baterii pokud naměříš napětí v rozmezí 13.8-14.3V je dobíjení o.k.
dále řádně ošmirgluj kontakty a svorky baterie oxidace dokáže nadělat spoustu starostí
opel vectra B 1.6 74KW 1996-ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octtávie combi 1,6 SR 74KW
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octtávie combi 1,6 SR 74KW