Omega kurenie
Moderátor: dulo
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 06 Jan 2009, 16:16
- Auto: Signum
Omega kurenie
Zdravim vsetkych!
Mam omegu B po FL samozrejme je tam dvojzonova klima ale ked zapnem kurenie tak teplo fuka iba na soferovej strane na druhej strane bud dam na LO alebo na HI aj tak iba studeny vzduch fuka!
Co moze tam byt chyba?
Mam omegu B po FL samozrejme je tam dvojzonova klima ale ked zapnem kurenie tak teplo fuka iba na soferovej strane na druhej strane bud dam na LO alebo na HI aj tak iba studeny vzduch fuka!
Co moze tam byt chyba?
Signum 3,2 v6
- Teo
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
su tam take motorceky co to reguluju a ten u spolujazdca je ko
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Kajo napísal:Urob synchronizáciu motorčekov.
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
-
- Strieborný užívateľ
- ondrik363
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 13 Apr 2008, 12:22
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Stlac sucasne tlacidla AUTO a OFF asi na 5 sekund....
Opel omega 3.2 V6-EX
---------------------------------------------------
http://www.cool112.salem.sk
0908 18 45 18
http://www.cool112.salem.sk
0908 18 45 18
- Teo
- Strieborný užívateľ
pomohlo?
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
-
- Strieborný užívateľ
- Teo
- Strieborný užívateľ
je to cidlo teploty teraz som to robil na jednej omege len cele kurenie dole cidlo stalo 18evri ale cca 1,5dna prace
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 25 Aug 2011, 15:19
Kúrenie si robí čo chce
Zdravím opláci! Taký malý problém mám s omegou. Menil som radiátor kúrenia na omege (viete si predstaviť asi tie nervy ) a keď som všetko pozapájal tak som to samozrejme chcel vyskúšať a pri zohriatom motore na 90 stupnov si to auto kúri ako chce. Všetky motorčeky fungujú aj podtlakové spínače no keď zapnem kúrenie a je to na "LO" tak fúka studený ako má. Ako náhle pridám na 18 stupnov zapne sa ten podtlakový spínač a fúka len vlažnučký vzduch a to len pár sekúnd. Potom NIC! Ladový vzduch aj pri vyšších stupnoch až po 27 a "HI". stále studený. A toto mi robí dookola. Poradte mi prosím Vás ak viete. Díky zatial za pomoc. :horseshit:
Opel Omega, 2.0 16V
-
- Nový užívateľ
Mám. Odpojil som aj hadičku z ventilu, ktorý prepúšťa teplú vodu do radiátora a podtlak je v poriadku. Mne to v podstate ide opačne. Ked pridám stupne tak sa vypne kúrenie a keď uberiem až na LO a prepnem na 18 stupnov tak sa zapne na pár sekúnd vlažný vzduch a potom je to opät mrtve.
Opel Omega, 2.0 16V
-
- Nový užívateľ
Nazdar Páni!
Vyriešil som to zatial provizórne. Pod palubovkou som odkryl priestor nad nohami šoféra a dostal som sa k dvom spínačom, ktoré spínajú: cirkuláciu vzduchu - modrá hadička a ventil kúrenia - čierna hadička. Jednoducho som len prehodil kontakty z jedného na druhý a v podsate kúrim tak, že zapnem cirkuláciu vzduchu a bezproblémov mi fúka teplučký horúci vzduch. Provizórne ale účinné. No aj tak by som chcel dotiahnúť robotu do konca a opraviť to. Jedná sa o to, že ked znova prehodím kontakty ako majú byť tak si to robí čo chce. Chcel by som sa opýtať či nemôže byť na chybe nejaký spínač, ktorý to má riadiť automaticky. Nevyznám sa ale typujem to na niečo podobné. Ináč jedna rada pre samoopravárov. Bolo tu už spomínané, že niekomu kúri pravá strana a ľavá nie. Stačí len stlačiť OFF a AUTO na pár sekúnd. Malo by sa to samo opraviť. Díky zatiaľ za rady
Vyriešil som to zatial provizórne. Pod palubovkou som odkryl priestor nad nohami šoféra a dostal som sa k dvom spínačom, ktoré spínajú: cirkuláciu vzduchu - modrá hadička a ventil kúrenia - čierna hadička. Jednoducho som len prehodil kontakty z jedného na druhý a v podsate kúrim tak, že zapnem cirkuláciu vzduchu a bezproblémov mi fúka teplučký horúci vzduch. Provizórne ale účinné. No aj tak by som chcel dotiahnúť robotu do konca a opraviť to. Jedná sa o to, že ked znova prehodím kontakty ako majú byť tak si to robí čo chce. Chcel by som sa opýtať či nemôže byť na chybe nejaký spínač, ktorý to má riadiť automaticky. Nevyznám sa ale typujem to na niečo podobné. Ináč jedna rada pre samoopravárov. Bolo tu už spomínané, že niekomu kúri pravá strana a ľavá nie. Stačí len stlačiť OFF a AUTO na pár sekúnd. Malo by sa to samo opraviť. Díky zatiaľ za rady
Opel Omega, 2.0 16V
-
- Nový užívateľ
myslel som tým presne tie elektricko-pneumatické ventily No tak tie fungujú bez problémov. Len niečo čo ovláda ten ventil je asi na prču. Myslím, že to bude tá jednotka klimatizácie. Pretože keď je to zapojené normálne tak ten ventil vypína pri vyšších teplotách čo by logicky nemalo. Hadice sú zapojené správne auto kúri no momentálne je zapojené na ventil cirkulácie vzduchu a funguje to zatial dobre. Dá sa tá jednotka klimatizácie vymeniť? Dúfam, že netreba vyberať palubovku lebo to už mám za sebou a dúfam, že to bolo posledný krát
Opel Omega, 2.0 16V