zlyhala elektrika
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Kubis903
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Jún 2008, 20:58
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
zlyhala elektrika
Zdravím páni.
Vopred sa ospravedlňujem ak to tu už je no presná téma tu není.
Mám VeBe po oprave hlavy valcov a začala mi blbnúť elektrika. Začala mi skákať kontrolka teploty motora od nuly až po prehriatie motora no motor sa neprehrieval, motor mi začal zhasínať za jazdy keď som mal neutrál no potom to prestalo. Večer som išiel naštartovať a ani necukol štartér a vypli sa všetky kontrólky. Tak som automaticky prečistil kontakty na baterke a zase nič tak som auto potlačil o 5 metrov ďalej, a že to ešte vyskúšam a zrazu naštartovalo v pohode. tak som s ním išiel a po chvíli mi začali blikať kontrolky ako na vianočnom stromčeku raz jeden potom druhý a ztlmili sa mi svetlá (bola už tma) a aj osvetlenie palubovky, sem tam sa mi rozsvietili normálne akoby nič no asi po desiatich minútach mi prestalo hrať aj rádio a keď som dal blinker tak mi prestal ísť tachometer ak som ho vypol tak zase naskočil.
Už mi z toho auta šibe, poradte mi prosím. Ďakujem
Vopred sa ospravedlňujem ak to tu už je no presná téma tu není.
Mám VeBe po oprave hlavy valcov a začala mi blbnúť elektrika. Začala mi skákať kontrolka teploty motora od nuly až po prehriatie motora no motor sa neprehrieval, motor mi začal zhasínať za jazdy keď som mal neutrál no potom to prestalo. Večer som išiel naštartovať a ani necukol štartér a vypli sa všetky kontrólky. Tak som automaticky prečistil kontakty na baterke a zase nič tak som auto potlačil o 5 metrov ďalej, a že to ešte vyskúšam a zrazu naštartovalo v pohode. tak som s ním išiel a po chvíli mi začali blikať kontrolky ako na vianočnom stromčeku raz jeden potom druhý a ztlmili sa mi svetlá (bola už tma) a aj osvetlenie palubovky, sem tam sa mi rozsvietili normálne akoby nič no asi po desiatich minútach mi prestalo hrať aj rádio a keď som dal blinker tak mi prestal ísť tachometer ak som ho vypol tak zase naskočil.
Už mi z toho auta šibe, poradte mi prosím. Ďakujem
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
daj aky mas motor
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
- M4jky
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Feb 2010, 18:39
- Auto: Vectra B
Ja som to síce až v takomto zlom stave nemal ale mne pomohlo natiahnutie ďalšej kostry priamo z baterky na motor. Ja som to dal z predu motora na pravej strane pod držiak. Auto odvtedy krásne štartuje, zlepšil sa chod motora a takisto aj svetlá o niečo lepšie svietia. Za vyskúšanie nič nedáš.
Vebe 1.6 16V '96 hatchback, X16XEL 74kW
- p.s.
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Nov 2009, 15:31
- Auto: Iná značka
- Bydlisko alt: Karlovarsko
originál je to tažené z minusu baterie dolu za baterku na držáku je to chycený ke karosérii a pak to de na motor.udělej přidavné ukostření z minusu baterie přímo na motor chyt to pod nákej šroub co drží převodovku k bloku motoru a použij aspon 10ku kabel.
já mam na svý VB ještě 2 kostry na sacích svodech jedna spravý strany u altíku a druhá z leva chycená pod držákem ventilu na odvětrání nádrže z boku na motoru ta když je špatná tak auto nechce startovat.
a bych nezapoměl já si pro jistotu udělal i přikostření altíku 6ka kablík od těla altíku na blok motoru 8)
já mam na svý VB ještě 2 kostry na sacích svodech jedna spravý strany u altíku a druhá z leva chycená pod držákem ventilu na odvětrání nádrže z boku na motoru ta když je špatná tak auto nechce startovat.
a bych nezapoměl já si pro jistotu udělal i přikostření altíku 6ka kablík od těla altíku na blok motoru 8)
opel vectra B 1.6 74KW 1996-ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octtávie combi 1,6 SR 74KW
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octtávie combi 1,6 SR 74KW