Problém so štartom v chladnom počasí.
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
mamopel
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 25 Okt 2011, 14:37
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Problém so štartom v chladnom počasí.
Zdravím Vás!
Zaregistroval som sa sem poprvý krát a to z toho důvodu že potrebujem SÚRNE poradiť . Kúpil som si stasie auto -vectru 97 1,6 16V. problem spociva v tom ze s nastupom prvých tohtorocných mrazíkov sa auto zacalo spravat podozrivo-najprv pri nastartovaní klesli otacky a auto sa nezvycajne triaslo...toto trasenie som citil najma vo volante. vsimol som si to ale viac som tomu neprikladal dolezitost. az v jedno rano ked bolo pomerne chladno auto nastartovalo a nasledne klesli otacky a zhaslo. potom som ho nemohol asi 15min.nastartvat az nakoniec horko tazko chytilo. odvtedy je u nas pocasie ze teplota je nadnulov a auto sa sprava bezproblemovo. lenze predpoved hlasi znova nastup nocnych mrazov a ja sa obavam toho ze auto ma niekde zradi a kedze s nim chodím pomerne casto a dalej tak mam z toho vazne obavi.
je tu este jedna vec. uz par mesiacov mi ukazuje auto na diagnostike zlý egr ventil. chcem sa spýtat vas na názor ci tento ventlil moze mat súvis s tým co som písal vyššie. ja by som ten ventil v pohode vymenil ale vela mechanikov mi povedalo royne veci takze sa bojim toho ze investicia do toho ventilu -je to cca 150E zo vsetkým by nakoniec bola zbytocna. ide o to ze za tie peniaze mozem vymenit x iných vecí. jeden mi vravel ze ten ventil nema na chod motora ziadny vplyv a druhý zase vravel nieco ine. fakt neviem co mam robit. zachvilu bude zase zima a jazdit z obavami ze niekde nenastartujem auto ma dost znepokojuje. prosim poradte dakujem
upravený názov :!:
edited by admin
Zaregistroval som sa sem poprvý krát a to z toho důvodu že potrebujem SÚRNE poradiť . Kúpil som si stasie auto -vectru 97 1,6 16V. problem spociva v tom ze s nastupom prvých tohtorocných mrazíkov sa auto zacalo spravat podozrivo-najprv pri nastartovaní klesli otacky a auto sa nezvycajne triaslo...toto trasenie som citil najma vo volante. vsimol som si to ale viac som tomu neprikladal dolezitost. az v jedno rano ked bolo pomerne chladno auto nastartovalo a nasledne klesli otacky a zhaslo. potom som ho nemohol asi 15min.nastartvat az nakoniec horko tazko chytilo. odvtedy je u nas pocasie ze teplota je nadnulov a auto sa sprava bezproblemovo. lenze predpoved hlasi znova nastup nocnych mrazov a ja sa obavam toho ze auto ma niekde zradi a kedze s nim chodím pomerne casto a dalej tak mam z toho vazne obavi.
je tu este jedna vec. uz par mesiacov mi ukazuje auto na diagnostike zlý egr ventil. chcem sa spýtat vas na názor ci tento ventlil moze mat súvis s tým co som písal vyššie. ja by som ten ventil v pohode vymenil ale vela mechanikov mi povedalo royne veci takze sa bojim toho ze investicia do toho ventilu -je to cca 150E zo vsetkým by nakoniec bola zbytocna. ide o to ze za tie peniaze mozem vymenit x iných vecí. jeden mi vravel ze ten ventil nema na chod motora ziadny vplyv a druhý zase vravel nieco ine. fakt neviem co mam robit. zachvilu bude zase zima a jazdit z obavami ze niekde nenastartujem auto ma dost znepokojuje. prosim poradte dakujem
upravený názov :!:
edited by admin
-
mamopel
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 25 Okt 2011, 14:37
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
zdravim. cistit ho nechcem. lebo ak to je sposobene nim tak ho budem musiet tak ci tak vymenit. len chcem vediet ci je to sposobene nim a ked ho vymenit plus tie kable ako si pisal , ci bude auto spolahlive a nenecha ma len tak niekde vysiet. viem ze sa pýtam dost komplikovane ale nie som mechanik tak sa v tom nevyznam. takye vymenit egr ventil plus kable? sviecky som menil a najazdil som odvtedy cca 5000km
-
iurai
-
iurai
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Ahoj....ja sa ti nato mozem pozret.....Byvam v NR, ale cez vikend budem v ZM -Prilepy...
Dalo by sa nato pozret aj zajtra navecer.
Ak chces, volaj mi
0910/319570
Dalo by sa nato pozret aj zajtra navecer.
Ak chces, volaj mi
0910/319570
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov