Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
langdon2 napísal:Tak budem rad ked sa podari to Taliansko......a to aj to idem tam, bo priatelka este nebola v Benatkach, a ubytko mam zadara u jedneho znameho.
Ja idem v marci na týždeň do Ríma. Ale aj tak je v Taliansku dosť špinavé more. Možno okrem juhu a Sicílie, ale tam som zatiaľ nebol.
Ja som bol pred dvomi rokmi na Vranovskej priehrade (Vranov nad Dyjí ČR) v autokempe a bol som unesený. Perfektné služby pekné prostredie super lacné jedlo....
Bobo1 napísal:Ja som bol pred dvomi rokmi na Vranovskej priehrade (Vranov nad Dyjí ČR) v autokempe a bol som unesený. Perfektné služby pekné prostredie super lacné jedlo....
Bobo1 napísal:Ja som bol pred dvomi rokmi na Vranovskej priehrade (Vranov nad Dyjí ČR) v autokempe a bol som unesený. Perfektné služby pekné prostredie super lacné jedlo....
Bavil som sa tam na parte mladíkov, ktorí tam prišli s SUV s klasickým plachtovím obrovským prívesom (plus dve ďalšie autá). Keď bočnú plachtu prehodili cez strechu, uvidel som vo vozíku koženú sedačku, stolík a dve kožené kreslá. Tak som čumel ... My s polovičkou sme boli len v aute bez stanu.... Večer sa schovali za plachtu, len dym z cigár stúpal k nebu
Dobrý nápad..
Bobo1 napísal:Bavil som sa tam na parte mladíkov, ktorí tam prišli s SUV s klasickým plachtovím obrovským prívesom (plus dve ďalšie autá). Keď bočnú plachtu prehodili cez strechu, uvidel som vo vozíku koženú sedačku, stolík a dve kožené kreslá. Tak som čumel ... My s polovičkou sme boli len v aute bez stanu.... Večer sa schovali za plachtu, len dym z cigár stúpal k nebu
Dobrý nápad..
Ale chcelo by to taky rychly zraz teraz dakedy....to je jedno kde.....Len taky pokec volade hodit...)
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Heh...no ja som za... Aj tak musim do BA teraz dakedy...ale to bude len taka rychla otocka...idem po motor..konecne......
Opel Insignia 2,0Cdti
langdon2 napísal:Ale chcelo by to taky rychly zraz teraz dakedy....to je jedno kde.....Len taky pokec volade hodit...)
A čo tak spraviť niečo podobne ako sme spravili Maniskej Tiesnave ( gulašik ) alebo ak by nás bolo malo tak u mňa na chate?
Neviem, tam som nebol, ale som za kazdu srandu..
Opel Insignia 2,0Cdti
Do Maniskej by som siel opat rad.....ale to chces az na jar dakedy spravit ???
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
Opel Insignia 2,0Cdti