Žhavenie
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Rado1111
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Aug 2011, 20:07
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Žhavenie
Zdravím všetkých chcel by som vás poprosiť o pomoc. Mám Vectru B rok 1999 a nejde mi žhavenie nesvieti ani kontrolka keď otočím kľúč a nedostávam ani napätie ku žhavičom. A ešte by som potreboval poradiť ohľadom rozmrazovania zadného skla na vypínači sa nerozsvieti kontrolka a ani nejde tá zadná sieťka. Za rady vopred ďakujem 
-
iurai
- csala
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 12:02
- Auto: Omega B
Čo ja viem, tak Ople majú diagnostiku chýb urobenú tak, že keď chyba pominie, kontrolka na prístrojovke zhasne. Chyba zostane uložená len v registri závad v riadiacej jednotke.
Ak ti svieti kontrolka, tak je tam nejaká neodstránená závada, takže znova na diagnostiku.
Ak ti svieti kontrolka, tak je tam nejaká neodstránená závada, takže znova na diagnostiku.
Omega 2.2DTI (Y22DTH) r.v.2001
Diagnostika OpCom
Diagnostika OpCom
-
jony5
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Jan 2008, 15:44
- Auto: Nemám auto
Fesaci mam taky problem zo zhavenim , vymenil zhavice a auto startovalo super len tak po mesiaci a pol zacalo startovat zase ako predtym , takze zle . Moze nieco odpalit zhavice ? po vymene bol interval zhavenia predlzeny o par sekund a teraz kratsie zhavi (o par sekund). Mozno odisli len dva zhavice a start je potom v tomto pocasi horsi ale ked nazhavim dva tri krat po sebe motor skor naskoci ako len na jedno zhavenie . dakujem za rady
Vectra Caravan 3,0 cdti - ex
2x Vectra B 1x - 2,0 dti , 2x - 2,2 dti - ex
2x Vectra B 1x - 2,0 dti , 2x - 2,2 dti - ex