Ďakujem v ešte raz v mene brata
Dnes sme narezali do nárazníkov hliníkový ťahokov, a pri skladaní sa nám rozbyla jedna vonkajšia klučka. Novú objednáme zajtra v Bennete, a rozhodól som sa, že také dám aj na Calibru.
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra

Na budúci rok chcem byť aktívnejší, a zúčastniť sa toľko zrazov, koľko len unesie moja peňaženka, takže sa určite stretneme niekedy.vladimir napísal:...vsak sa hadam niekedy stretneme...

tak to dufam aj ja.... možno ju zakaždým, ked budem stať niekde na parkovisku vždy odšrobujem, aby mi ju nekradli tak ako zo začiatku tie chromove krytky ventiliek...Fastspeed napísal:*Lea
Dúfam, že tá chromová antenka Ti tam vydrží dlhší čas, a nesiahnu Ti po nej.
Ešte na Astre neni nalakovaná maska chladiča, a volal som lakošovy, aby to ešte ani nelakoval, len spolu s kľučkou. Dúfam že v stredu viem ísť pre kľučky do BA. Chodievajú tam firemné autá od nás, takže cestu budem mať zadarmo. Takže šťastie v nešťastí
.

Asi už vyzdobily dostatočné množstvo žigulákov z Tvojich chromových krytiek.Lea napísal:už si mi to raz ukazoval- tuto fotku myslímvolačo vymyslim.... ale už ich to nejak prestalo baviť- asi 3 mesiace mi neukradli ani jednu