displej BC
Moderátor: buci_vectra
- vitooRe
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 10 Nov 2007, 10:13
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
displej BC
..alebo "mohol by som byt este blbsi?!"
jedneho dna som sa rozhodol ze moj palubak ukaze ovela lepsie bez tej potlace, ktoru vsetci dobre pozname.. a tak, co cert nechcel, som tu foliu na ktorej spominana potlac bola odlepil, bol to ukon dost narocny a tak z folie ostali len neforemne kusky (vtedy mi to este nejak moc neprekazalo)... a vsak na moje velke prekvapenie, ked som BC opatovne pripojil akoby nejavil znamky zivota, no po chvilke skumania som zistil onu zasadnu vec: moj BC zije, ale bez original folie akosi nevidiet co pise! :roll: co teraz??? musim kupit polarizacnu foliu?? alebo..?
vdaka za pripadnu radu...
jedneho dna som sa rozhodol ze moj palubak ukaze ovela lepsie bez tej potlace, ktoru vsetci dobre pozname.. a tak, co cert nechcel, som tu foliu na ktorej spominana potlac bola odlepil, bol to ukon dost narocny a tak z folie ostali len neforemne kusky (vtedy mi to este nejak moc neprekazalo)... a vsak na moje velke prekvapenie, ked som BC opatovne pripojil akoby nejavil znamky zivota, no po chvilke skumania som zistil onu zasadnu vec: moj BC zije, ale bez original folie akosi nevidiet co pise! :roll: co teraz??? musim kupit polarizacnu foliu?? alebo..?
vdaka za pripadnu radu...
Opel Calibra 2.0i / 85kW / C2oNE
- vitooRe
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 10 Nov 2007, 10:13
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
dik za vysvetlenie...nikdy by som nebol povedal ze budem odkazany na rozoberanie starych kalkulaciek..Georg napísal:zdravim pani je to uplne jednoduche, je to rokom vyroby, ja mam z 97 roku a ked som dal tu foliu dole tak mi to tiez ukazoje normalne. Tie starsie mali este polarizacnu foliu!!
sranda Georg ze si sa pridal na forum v ten isty den jak ja
Opel Calibra 2.0i / 85kW / C2oNE