subwoofer astra h caravan
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- paxtonfettel
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Okt 2008, 20:15
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
subwoofer astra h caravan
len sa chcem spytat..ci moze byt v astre h-kombi, ako zdroj zosilovaca pouzita kabelaz na pripravu zastrcky v kufry? alebo radsej natiahnut kabelaz rovno od baterky? v com su vyhody a nevyhody?
dik
dik
-
marwi
- paxtonfettel
- Pravidelný užívateľ

- swabel
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jún 2007, 10:44
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Levoča
- Kontaktovať používateľa:
Tahaj od radia - napr. po nastartovani sa zapne zosilovac anteny. Mozno je tam este nejaky iny vodic, co by mohol davat potrebne napatie.
VETCTRA C kombi, Z19DTH, AT (2007), KATAÓG DIELOV EPC
Diagnostika GM MDI, OP-COM, aktivácia pal. PC* SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, 0915850900
http://www.opel-shop.sk
Diagnostika GM MDI, OP-COM, aktivácia pal. PC* SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, 0915850900
http://www.opel-shop.sk
- paxtonfettel
- Pravidelný užívateľ

-
marwi
- paxtonfettel
- Pravidelný užívateľ

oki, super dik za rady.
este jedna vec, co sa tyka kvality zvuku...nechcem moc zasahovat dizajnu interieru a preto tam je orig. radio. len by ma zaujimalo co to spravi zo zvukom ak to radio este napojim na extrerny zosik ktory bude pohanat predne repraky? tie samozrejme vymenim a dvere dokonale vytlmim.
lebo mam pocit ze to radio je take zvukovo nevyrazne, bez detailov.
Subwofer dodal teraz sice dynamiku, ale stale to neni ono
este jedna vec, co sa tyka kvality zvuku...nechcem moc zasahovat dizajnu interieru a preto tam je orig. radio. len by ma zaujimalo co to spravi zo zvukom ak to radio este napojim na extrerny zosik ktory bude pohanat predne repraky? tie samozrejme vymenim a dvere dokonale vytlmim.
lebo mam pocit ze to radio je take zvukovo nevyrazne, bez detailov.
Subwofer dodal teraz sice dynamiku, ale stale to neni ono
-
Sinister
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 10 Okt 2011, 16:39
Najlepšie riešenie je si v prvom rade kúpiť kvalitné rádio a to origo rádia čo dávajú do aut rozhodne nie sú....lebo keď už je raz zdroj na prd ťažko z toho spraviť niečo poriadne...a ak sa aj napriek tomu chceš držať variantu externý zosik na repra daj si záležať hlavne na odtienení a kvalitných kábloch lebo častým zvykom býva interferenčné rušenie...je to vlastne piskot ktorý sa mení podľa toho ako pridáš plyn a je to dosť nepríjemne a i keď je milión návodov ako tomu zabrániť a sú na to aj tkz. odrušovače, raz som tento problém mal a skúsil som už pomaly aj nemožné ale piskot tam bol stále tak som nakoniec zosik vyhodil a fičal bez neho....
Opel Astra F 1,6
- paxtonfettel
- Pravidelný užívateľ

s tym skusenosti mam, uz som si riesil do aut viackrat hudbu. no vzdy mi islo predovsetkym o kvalitu (nie o buchanie a revanie
takze som mal aj radia tie lepsie. ale teraz som nechcel dako kazit interier a zo seriovkami predsa nemam skusenost tak preto sa pytam. ci to ma daky vyznam, alebo ako s tym vybabrat.