Caute astraci, opat raz Vas ziadam o pomoc:
Dnes nastartujem auto, prejdem z prace domov cca. 6 km, zaparkujem, a pozeram pred seba vyparuje sa mi cosi z motora.
Pocasie: cca. 15stupnov, prsalo, otvoril som kapotu a ta kovova(plechova) pod motorom, kde je pripojena lambda sonda bola po mojom dotknuti velmi horuca, ked padali kvapky z kapoty nan tak doslova ako na panvici sa ta voda vyparila, urcite nieco nemam v poriadku, doteraz auto islo bez problemov, motor X14ZE, nabehanych 205000 km, vsetko po vymene mam, olej, filtre, atd atd.
napada Vas nieco? destilovana voda? odisiel chladic? praskla nejaka trubka? prosim poradte dakujem
Matus
TOP URGENT - vyparovanie z casti motora, vysoka teplota
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
opelik astracik
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Aug 2011, 20:06
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- standape
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Feb 2008, 21:58
- Auto: Corsa D
- Bydlisko alt: Veľký Biel
- Kontaktovať používateľa:
podľa mňa zbytočne stresuješ.Teplota motora čo ti ukazuje vnútorný budík bola O.K.
Počas dažďa ti opršalo chladič vody,ktorý je v predu a ten v dôsledku toho že je horúci sa z neho dažďová voda odparovala a asi to robilo tu paru.
Tá rúra do ktorej je lamda našrobovaná má pár 100 stupňou celzia (zvody 800,rura za katom 700) takže kvapky sa musia prudko odparovať
Počas dažďa ti opršalo chladič vody,ktorý je v predu a ten v dôsledku toho že je horúci sa z neho dažďová voda odparovala a asi to robilo tu paru.
Tá rúra do ktorej je lamda našrobovaná má pár 100 stupňou celzia (zvody 800,rura za katom 700) takže kvapky sa musia prudko odparovať