Nesvieti lave brzdove svetlo
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
zarasutra
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 26 Máj 2011, 07:43
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Nesvieti lave brzdove svetlo
chlapi nemate skusenosť s takymto niečím?- Stúpim na brzdu a zasvieti zadne prave a tretie svetlo.Lave nejde.Žiarovka je dobra. zapnem svetla ,svetlo lave svieti a ked stupim na brzdu zhasne ale nezasvieti brzdove.Je tam ta žiarovka z dvoma vlaknami.čo to može robiť??? dik za každu radu
Astra Cupe 1,8 Bertone
- Lubec
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 17 Aug 2010, 21:54
- Auto: Iná značka
Zaoxidovane kontakty, pripadne zle ukostrenie.
Kontakt nemusi byt hed zly na svetle, predpokladam, ze kabelaz je tahana cez cele auto (ked nemas wifi
) a tych spojov bude cestou k svetlu na kabelazi viac.
Kontakt nemusi byt hed zly na svetle, predpokladam, ze kabelaz je tahana cez cele auto (ked nemas wifi
Naposledy upravil/-a Lubec v 03 Okt 2011, 20:09, upravené celkom 1 krát.
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X16XEL Caravan - ex
- sniki
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Jún 2011, 19:33
mne neslo lave obrysove svetlo. vyriesil som to tak, ze som sekol kabel a napojil ho na zadnu hmlovku. a ked sa skoncila zima tak som to chcel spravit normalne, ale nebolo treba. napojil som to spät ako to bolo pôvodne a vsetko islo jak ma. mozno sa to casom spravi. 
Opel Astra F Classic 1.6 55kw 1998 X16SZR
-
zarasutra
- Nový užívateľ

Ukostrenie bude asi v poriadku .Mne to niekde asi skratuje.Nie? Prava strana ide normalne. A cvakat to a prerušovat nechcem.Niekde musi byt nejaka blbost.Ked to robí len jedna strna.A začalo to z ničoho nič. Skusim ešte vymenit tie žiarovky medzi sebou. Aj tak dik za rady,.!!!Lubec napísal:Zaoxidovane kontakty, pripadne zle ukostrenie.
Kontakt nemusi byt hed zly na svetle, predpokladam, ze kabelaz je tahahana cez cele auto (ked nemas wifi) a tych spojov bude cestou k svetlu na kabelazi viac.
Astra Cupe 1,8 Bertone
-
iurai
ako to mozes tvrdit, ked tvoje znalosti elektrotechniky koncia na zahade nesvietiacej ziarovky ?zarasutra napísal:Ukostrenie bude asi v poriadku .Lubec napísal:Zaoxidovane kontakty, pripadne zle ukostrenie.
Kontakt nemusi byt hed zly na svetle, predpokladam, ze kabelaz je tahahana cez cele auto (ked nemas wifi) a tych spojov bude cestou k svetlu na kabelazi viac.
inak je to typicky priklad zleho ukostrenia, ked druhe svetlo zhasne
-
zarasutra
- Nový užívateľ

beton napísal:Podla mna tam bude na 90% zla kostra...
Pozri si kde to je ukostrene a poriadne to ocisti alebo daj kostru na ine miesto...
takže problem vyriešený. Nemal pravdu nikto z vas. Ale dakujem za rady-fakt. No pre info. možno sa to niekomu zíde. Bola to totalna blbosť. Odišla žiarovka a ja som tam dal druhu čo som mal doma. Jasne že dvojvlaknová.Ale teraz POZOR-čudlíky mala rovnake jeden hore a druhý nižšie.Ale čo čert nechcel spodne kontakty boli otočene o 90 stupnov. Dobré nie?
Astra Cupe 1,8 Bertone
- Lubec
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 17 Aug 2010, 21:54
- Auto: Iná značka
Nj ale nikomu z nas si nepovedal, ze az do vymeny nesvietiacej ziarovky bolo vsetko v poriadku (okrem ziarovky).
To by ti napisal aj Jubo, ze nemas dobru ziarovku.
To by ti napisal aj Jubo, ze nemas dobru ziarovku.
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X16XEL Caravan - ex
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X16XEL Caravan - ex