spotreba oleja

Moderátori: dulo, buci_vectra

vladimir

Príspevok od používateľa vladimir »

Nechcem radi,ale tlaky klesaju skor pri poskodenych semeringoch-comu zodpoveda aj zvysena spotreba oleja....pri prilis opotrebovanych kruzkoch by som najprv zmeral ovalitu valcov-ak si dobre pamatam je niekde okolo 0.004max.,ak je vacsia -urobi"vysledok" tak na prvych 2000km,
inak vas zdravim z Londyna-a maju tu len stare klavesnice-ziadne dlzne a makcene,tak sa ospravedlnujem za pravopis,aspom masiny su v poho....a pocasie tiez,zatial tu je cez den do 22-25'C a v noci tak 18'C....u nas je uz asi riadna zima....
Používateľov profilový obrázok
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

Ahoj Vladimír,
utohto motora je všetko mimo toleranciu a zvýšenú spotrebu spôsobujú aj zapečené, či vybehané stieracie krúžky.
Inak počasie ani tu nepripomína, žeby sa blížila zima. Dnes som pobehoval okolo auta v krátkych rukávoch.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
vladimir

Príspevok od používateľa vladimir »

ups...sorry,ja len vo vseobecnosti-co ma ucili stari majstri,....nech vam to len vydrzi,ja to tu tiez vydrzim,len asi az do vianoc-lietam skoro cez pol Londyna....mame tu tri zakazky,ale to som odbocil....rad by som pokecal,ale sa sem dostanem az neskoro vecer,aj to nie kazdy den....takze sa drzte,nech vam opliky drzia stopu......
:lol: ,no uz budem koncit,zachvilu zatvara majitel,tak ahoooojte
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - MOTOR/PREVODOVKA"