vynechava klakson
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- robertini
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Feb 2011, 23:32
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
vynechava klakson
Potrebujem pomoct z klaksonom,bola na to robena zvolavacka a teraz mi vynechava truba.V servisoch som sa pytal a tam mi povedali ze mam ist tam kde to robili,na opacnej strane slovenska.Co by tam mohlo byt zle,ma niekto skusenost?Opel astra,2008,diesel.Poradte.dakujem
-
miky_5
- janda
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Feb 2010, 20:16
- Auto: Astra H
Ahoj, co som cital na inych forach (UK) tak niekedy menili aj nejaky kablovy zvazok, pripadne samotny CIM modul, mozno by stacilo precistit kontakty, pripadne pozriet ci nie su studene spoje na konektore do cimu.
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH) 11/2005, 6xABG, ABS, ESP (HBA, HSA, TSA, DDS, PEPS), PDC, Day Light v5, Fog Lights, BC, CD70NAVI + CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-25.10.2008 my ex R.I.P., ABS, 2xABG, Fog Lights
:: Diagnostika LAUNCH X431 a OP-COM ::
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-25.10.2008 my ex R.I.P., ABS, 2xABG, Fog Lights
:: Diagnostika LAUNCH X431 a OP-COM ::
-
Loco[SVK]
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Aug 2010, 20:23
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Ja mam Astru H dovezenu z Rakuska a bol som v servise http://www.autotrend.sk/ na Rznavskej 24 (mam taky dojem ze tam robi Signum) kde som sa objednal na akciovu prehliadku pred zimou a pri tej prilezitosti si ma zadali do databazi a pri dalsej navsteve som si prisiel len dat vytepovat auto a hned ma upozornili na zvolavacku a rovno mi to aj robili.
Astra H carravan 1.9CDTI 74 kw r.v. 2008