VeBe 2,5V6 Autobatéria
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
felipe1987
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Aug 2010, 16:39
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
VeBe 2,5V6 Autobatéria
Ahojte,
viete mi poradit. Dnes som do mojej Vectry založil novu baterku, po naštartovaný mi svieti airbag a motor ide na 2500 otáčok. Viete mi poradit čo s týme može byt?
viete mi poradit. Dnes som do mojej Vectry založil novu baterku, po naštartovaný mi svieti airbag a motor ide na 2500 otáčok. Viete mi poradit čo s týme može byt?
-
felipe1987
- Pravidelný užívateľ

-
felipe1987
- Pravidelný užívateľ

-
felipe1987
- Pravidelný užívateľ

Napätie som nemeral, mysliš že by to malo nejaký vplyv na zvýšené otáčky motora? Od štvrtku mi to prestalo blbnut. A dnes rano sme išli na sliač a začalo sa to znovu diat. Nesvieti žiadna kontrolka až na airbag, na ktorý má asi vplyv výmena baterky. Vobec tomu nechápem. Pozeral som aj postupy pri výmene autobatérie a nikde nie ja ani spomenutén že treba ist na test. Proste vychádza zo skusenosti pri BMW ktoré po výmene bat.musí ist na zaregistrovanie novej bat.
-
felipe1987
- Pravidelný užívateľ

-
iurai
-
felipe1987
- Pravidelný užívateľ

-
felipe1987
- Pravidelný užívateľ

Takže skušal som to nechat bežat 5 min. na volnobeh a nič sa neudialo. Tak som sa rozhodol pozriet vahu vzduchu, ked som to rozobral tak hadica na prívode vzduchu k váhe vzduchu je roztrhnutá.
Akurat som ju objednal a rovno vyčistím aj váhu vzduchu aj škrtiacu klapku a dám echo či to pomohlo. No najskor sa k tomu dostanem v piatok alebo sobotu.
Akurat som ju objednal a rovno vyčistím aj váhu vzduchu aj škrtiacu klapku a dám echo či to pomohlo. No najskor sa k tomu dostanem v piatok alebo sobotu.