zakázaná adresa
Moderátor: macil
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 18 Nov 2008, 17:19
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
zakázaná adresa
Neviem prečo mi píše,že moja emailová adresa je zakázaná.
Kto mi vie poradiť prečo a ako sa to mohlo stať?
Re: zakázaná adresa
sonus napísal:Neviem prečo mi píše,že moja emailová adresa je zakázaná.
chcel si poslat mail na adresu tvaru xxx@opelclub.sk ?
to nejde ani mne z mailu na gmx.de maju to tak "mudro" nastavene
ja to riesim posielanim z gmail.com
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 18 Nov 2008, 17:19
Keď si kliknem na nastavenia a dám si zmenu adresy,tak mi napíše /táto mailová adresa je zakázaná/.Teraz chodím do fora cez kamarátkinu mailovú adresu čo mi sťažuje život. moj mail /vladimirbuci@gmail.com/macil napísal:2 sonus:
Nie je mi celkom jasné, kde ti to vypisuje. Adresa, ktorú máš uvedenú v registrácii, zakázaná nie je.
- Kat
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 12 Okt 2007, 10:56
macil napísal:gmail.com je zakázaná. Používajú ju spamovacie roboty.
Sorry.
lebo ine servery urcite nepouzivaju
ja som tu momentalne zaregistrovany cez zoznam ale tam mi chodi brutalne vela spamov
mam email aj cez gmail uz asi 4 mesiace a zatial ani jeden spam ale urcite to je len otazkou casu lebo kazdy server pouzivaju spameri a skor ci neskor sa dostanu ku kazdej adrese a potom ti pomoze uz len zmena tej adresy ... bohuzial
takze nerozumiem tomu preco prave gmail.com je zakazany... lebo napr. aj ja som si ho tu chcel zmenit
Vlado Kat
Vectra B Caravan 2.0 DTI (X20DTH) 16V 74kw r.v. 1998
viac na: http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=5554
spamovaci robot to je take nieco, co sa zaregistruje na opelclube do fora.
a potom to predava viagru, propaguje filmy s malo oblecenymi hercami, alebo sa to pyta na teplotu motora, podsvietenie, alebo aky olej je najlepsi.
a potom to predava viagru, propaguje filmy s malo oblecenymi hercami, alebo sa to pyta na teplotu motora, podsvietenie, alebo aky olej je najlepsi.
Kat napísal:macil napísal:gmail.com je zakázaná. Používajú ju spamovacie roboty.
Sorry.
ja som tu momentalne zaregistrovany cez zoznam ale tam mi chodi brutalne vela spamov
mam email aj cez gmail uz asi 4 mesiace a zatial ani jeden spam ale urcite to je len otazkou casu lebo kazdy server pouzivaju spameri a skor ci neskor sa dostanu ku kazdej adrese a potom ti pomoze uz len zmena tej adresy ... bohuzial
takze nerozumiem tomu preco prave gmail.com je zakazany... lebo napr. aj ja som si ho tu chcel zmenit
macil napísal:2Kat:
Spamovací robot tú adresu používa pri registrácii a zakázať túto adresu je jediný účinný spôsob, ako mu sem zakázať prístup, keďže IP adresa je prakticky nezistiteľná. Teda aspoň ja iné možnosti nemám.
pridat do registracie kontrolnu otazku, ze akej farby je stredny pruh slovenskej vlajky, napr. ?
- Kat
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 12 Okt 2007, 10:56
macil napísal:2Kat:
Spamovací robot tú adresu používa pri registrácii a zakázať túto adresu je jediný účinný spôsob, ako mu sem zakázať prístup, keďže IP adresa je prakticky nezistiteľná. Teda aspoň ja iné možnosti nemám.
aha tak pri registracii to je nieco ine ... to ma nenapadlo
tak ak je to tak tak s tym suhlasim
Vlado Kat
- lesi
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 08 Feb 2008, 22:57
- Auto: Zafira Tourer
Kat napísal:macil napísal:gmail.com je zakázaná. Používajú ju spamovacie roboty.
Sorry.
môžeš byť rád, že na gmail nemáš žiadne spamy. ja ich mám min. pri každej 10-tej návšteve. ja mám pre opelclub post.sk a zatial som nemal ešte ani jeden spam. odporúčam
Opel Zafira Tourer 2,0 CDTi Cosmo r.v. 13
Opel Astra H 1,4 Enjoy r.v. 04
Opel Zafira B 1,9 CDTi Enjoy r.v. 05-ex
Opel Vivaro Life Westfalia 2.5 CDTi r.v. 07-ex
Opel Zafira A 1.6 16 V Elegance r.v. 99-ex
Fiat Marea Weekend 1.6 16 V LX r.v. 97-ex
Opel Astra H 1,4 Enjoy r.v. 04
Opel Zafira B 1,9 CDTi Enjoy r.v. 05-ex
Opel Vivaro Life Westfalia 2.5 CDTi r.v. 07-ex
Opel Zafira A 1.6 16 V Elegance r.v. 99-ex
Fiat Marea Weekend 1.6 16 V LX r.v. 97-ex
Re: zakazana adresa
Zdravim, prihlasit sa sem bola skoro maturita, tiez mam emai na gmail.com, pri registracii to pise tato emailova adresa bola zakazana, co je dost matuce. Je nejaky dovod preco tam nie je napisane ze nemoze byt @gmail.com. Lebo potom clovek rozmysla nad dovodom, ze preco?
-
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 13 Júl 2010, 13:43
- Auto: Vectra C