orginál alarm v Astre G caravan
Moderátori: bukelo, buci_vectra
orginál alarm v Astre G caravan
Chalani vie niekto poradit ako sa aktivuje alarm v Astre G Caravan ktorý by tam mal bit sériovo montovaný, aspoň podla papierov. Vďaka Ivan
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 27 Dec 2007, 23:40
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Ak v priebehu 10 sekund druhykrat stlacim uzamknutie na kluci, tak mi znova blikne. Podla manualu by to malo byt aktivovanie alarmu. Ale ako zistit ze ho tam naozaj mam a ze je funkcny? Nemam v umysle do auta kopat atd.Marky napísal:Máčkneš 2x tlačítko na dálkovém ovládání co je k zamykání.
Vdaka za odpovede.
Opel Astra 1,6 16V r.v.2000 Jubileum 100

- Stano
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 01 Júl 2007, 18:23
opel alarm
Opel "ALARM"
1. Ak stlacis tlacidlo zamknutia 1x: zavrie sa ti auto, ale ked ti niekto rozbije okno a povytiahne packu - normalne otvori tvoje auto
2. Ak stisknes tlacidlo zamknutia 2x: zavrie sa ti auto, zablokuju vsetky packy, takze ked ti niekto rozbije okno aj tak ti neotvori dvere na aute a bude musiet vliezat do i von s auta cez okno, kym si neako niektde v garazi tento system nedeaktivuje
To je asi vsetko
Ked som kupil Vectru, ale neviem ci to tam bolo original od vyrobcu, mal som cidla pri pasoch na prednych oknach, vyzerali akoby male pridavne mikrofony do auta na telefon, vtedy som 2x zamkol ako vzdy, ale keby mi niekto rozbil okno, siahol cez neho dovnutra zapala by sa hukacka, otrasovy alarm tam nebol.
Dufam ze som pomohol
1. Ak stlacis tlacidlo zamknutia 1x: zavrie sa ti auto, ale ked ti niekto rozbije okno a povytiahne packu - normalne otvori tvoje auto
2. Ak stisknes tlacidlo zamknutia 2x: zavrie sa ti auto, zablokuju vsetky packy, takze ked ti niekto rozbije okno aj tak ti neotvori dvere na aute a bude musiet vliezat do i von s auta cez okno, kym si neako niektde v garazi tento system nedeaktivuje
To je asi vsetko
Ked som kupil Vectru, ale neviem ci to tam bolo original od vyrobcu, mal som cidla pri pasoch na prednych oknach, vyzerali akoby male pridavne mikrofony do auta na telefon, vtedy som 2x zamkol ako vzdy, ale keby mi niekto rozbil okno, siahol cez neho dovnutra zapala by sa hukacka, otrasovy alarm tam nebol.
Dufam ze som pomohol
- Rasto
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 05 Dec 2006, 14:43
- Auto: Astra J
Origo Opel alarm v Astre G má kontrolu (blikanie červeného svetielka) v spínači výstražných svetiel v stredovej konzole medzi výduchmi kúrenia. Aktivuje sa ako Ti tu už napísali druhým stlačením tlačítka uzamykania keď Ti uzamknú dvere na "závoru". Je to popísané v návode na používanie.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER + LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Dec 2008, 16:58
- Kontaktovať používateľa:
Jednoduše vyzkoušíš reálnou přítomnost alarmu přes diagnostiku, která ti ukáže zda komunikuje s jednotkou alarmu a immo a zda je alarm funkční.
Diag. můžeš buď v oplu nebo tady či jiném opel fóru se domluvit s někým kdo diag. má a načte ti to.
Diag. můžeš buď v oplu nebo tady či jiném opel fóru se domluvit s někým kdo diag. má a načte ti to.
Astra G X14XE, OO, white, xenony and m.o.
Zafira A X18XE1, 99, silver, vrátila se a zůstane
Corsa A, 1.5D, 91, malý spolehlivý stařeček
K tomu dva Fordi, oba na práci
Zafira A X18XE1, 99, silver, vrátila se a zůstane
Corsa A, 1.5D, 91, malý spolehlivý stařeček
K tomu dva Fordi, oba na práci
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 27 Dec 2007, 23:40
Vdaka za odpovede.
Po druhom stlaceni fakt akoby tie cudliky zablokovalo, ale ziadnu diodu v tlacitku vystraznych svetiel nevidim. Cital som ten manual, takze uz som to tam hladal. Je tam aj popisany vnutorny pohybovy senzor, ktory by mal byt v interierovom svetle, no ale malo by tam byt aj nejake tlacitko na jeho deaktivaciu, ktore tam samozrejme tiez nemam. Takze stale rozmyslam ci tam ten alarm vlastne je, alebo nie. Ak tam je, tak asi len to dotlacenie-zablokovanie cudlikov dveri. Diagnostiku sa aj chystam kupit, tak hadam potom sa uz pravdu dozviem
Po druhom stlaceni fakt akoby tie cudliky zablokovalo, ale ziadnu diodu v tlacitku vystraznych svetiel nevidim. Cital som ten manual, takze uz som to tam hladal. Je tam aj popisany vnutorny pohybovy senzor, ktory by mal byt v interierovom svetle, no ale malo by tam byt aj nejake tlacitko na jeho deaktivaciu, ktore tam samozrejme tiez nemam. Takze stale rozmyslam ci tam ten alarm vlastne je, alebo nie. Ak tam je, tak asi len to dotlacenie-zablokovanie cudlikov dveri. Diagnostiku sa aj chystam kupit, tak hadam potom sa uz pravdu dozviem
Opel Astra 1,6 16V r.v.2000 Jubileum 100

okrem viditelneho snimaca pohybu mal by si mat aj cidlo na otvorenie kapoty a blikajuce svetielko po 2. zamknutilacofredy napísal:Vdaka za odpovede.
takze asi alarm nemas
mozes dat aj dole kryt na A stlpiku pri nohach spolujazdca - tam sa da vidiet, ze ci je to jednotka alarmova alebo bez alarmu