klíma - plnenie
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
red baron
klíma - plnenie
vedel by mi niekto poradiť kde sa dá za normálnu sumu skontrolovať a po potrebe doplniť klíma ?
-
iurai
v BA mame za 33 EUR - odsatie naplne a nova napln do 1kg.
tak sa dozvies, ze kolko vyfucalo. toto je dobra cena
ak vies slusne pozdravit, tak ti zadarmo pripoja merace na nizky a vysoky tlak, a mozes si ich pozriet pri zapnutej klime v rozlicnych rezimoch. da sa tak zhruba usudit, ze ci je malo freonu
cena hore je bez pridavania kontrastu
ak vies slusne pozdravit, tak ti zadarmo pripoja merace na nizky a vysoky tlak, a mozes si ich pozriet pri zapnutej klime v rozlicnych rezimoch. da sa tak zhruba usudit, ze ci je malo freonu
-
red baron
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
-
iurai
ak v tvojom aute od posledneho plnenia uplynulo napr. 6 rokov a kazdy z nich uniklo "dovolenych 10%" tak so zvysnymi 40% to uz nemusi ist
inank pozri napr. sem
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php? ... ht=#429254
inank pozri napr. sem
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php? ... ht=#429254
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
mame ! ,.....tiez si teraz nepsomeniemMiro Kohut napísal:nebol tu niekto na fore z Topolcian a venuje sa klime? zabudol som nick
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
-
red baron
- SnoopyBA
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Sep 2010, 17:32
- Auto: Astra H
iurai a chcem sa ťa spytať..menil som motor a nedoplnal som ešte klimu.. da sa to nejako zmerať, myslim tlak, či je všetko ok, či ma zmysel to naplniť alebo sú potrebne nejake opravy? Ďiurai napísal:v BA mame za 33 EUR - odsatie naplne a nova napln do 1kg.
-
red baron
-
iurai
ak je prazdna mozno skusobne plnenie dusikom a sledovat ci drzi tlakcocoliso napísal:iurai a chcem sa ťa spytať..menil som motor a nedoplnal som ešte klimu.. da sa to nejako zmerať, myslim tlak, či je všetko ok, či ma zmysel to naplniť alebo sú potrebne nejake opravy? Ď
inak si sa netrafil do temy.
kto poradi RB konkretnou overenou osobou ?