Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
No ja ucast s priatelkou potvrdzujeme, myslim ze preistotu sem este ku koncu napis presne miesto a cas stretka, nech sa potom nevyskytnu nejake nedorozumenia.......
do kolony by som sa aj ja pridal, len pochybujem ze sa tam okrem mna niekto teperi od BA
Rozmyslam ze nalozim snowboardy a cestou naspat sa stavime niekde na svahu......kto sa prida?
MTX napísal:No ja ucast s priatelkou potvrdzujeme, myslim ze preistotu sem este ku koncu napis presne miesto a cas stretka, nech sa potom nevyskytnu nejake nedorozumenia.......
do kolony by som sa aj ja pridal, len pochybujem ze sa tam okrem mna niekto teperi od BA
Rozmyslam ze nalozim snowboardy a cestou naspat sa stavime niekde na svahu......kto sa prida?
miesto a cas stretka mas na strane 7 kamo
k tomu snowboardu by som sa ja velmi rad , lenze ak nejdes od rana tak sa to ani neoplati lebo ked tam prideme po obede alebo kedy tak ten svah uz bude rozbity a bude tam vela ludi.. este uvidime
Je este volne nejake ubytovanie na okoli?
Vdaka za pripadny tip.
Ondrej Jombik (Nepto)
Visit my homepage, review my recent CV or projects and give me some feedback.
Opel Vectra B 2.0 DTi 74kW 100HP X20-DTH (1999) foto
26.12.2008
14.hod.
parkovisko pri Tesco v Ružomberku
MIRO LONDON
azmodan
macil
jerryl
Bruno
langdon2
Cierny korzar
franticek6
MTX
vikieso
technopark
duro
nepto
Komo?
ak teda všetci prídu,čo sa sľúbili malo by nás byť okolo 20 ,z ubytkom je to tak,že máme iba pre 12,viac voľných miest nie je,poslední prihlásení účastníci. majú ale veľké šance zohnať ubytovanie v miestnej obci Bešeňová,kde prenajímajú nocľah pre turistov v každom druhom dome
OPEL ZAFIRA 1.9 CDTi 16V Sport Z19DTH - 110 kw/150k- 2008 ex
MIRO LONDON napísal:26.12.2008
14.hod.
parkovisko pri Tesco v Ružomberku
MIRO LONDON
azmodan
macil
jerryl
Bruno
langdon2
Cierny korzar
franticek6
MTX
vikieso
technopark
duro
nepto
Komo?
ak teda všetci prídu,čo sa sľúbili malo by nás byť okolo 20 ,z ubytkom je to tak,že máme iba pre 12,viac voľných miest nie je,poslední prihlásení účastníci. majú ale veľké šance zohnať ubytovanie v miestnej obci Bešeňová,kde prenajímajú nocľah pre turistov v každom druhom dome
to vsetko je v poho a kde je ten penzion priamo v rk alebo mimo
no ohľadom programu prosím všetky otázky smerovať na ,,matku predstavenú,,stretka macila ,dokedy sa budeme baviť a čo robiť je jedno,jedno je isté na 100%:27.12. o 10hod.po nás zostane iba pár olejových škvrn pred Fontánou
MIRO LONDON napísal:no ohľadom programu prosím všetky otázky smerovať na ,,matku predstavenú,,stretka macila ,dokedy sa budeme baviť a čo robiť je jedno,jedno je isté na 100%:27.12. o 10hod.po nás zostane iba pár olejových škvrn pred Fontánou
po mne ostane skvrna z chladiacej kvapaliny :oops:
MIRO LONDON napísal:no ohľadom programu prosím všetky otázky smerovať na ,,matku predstavenú,,stretka macila ,dokedy sa budeme baviť a čo robiť je jedno,jedno je isté na 100%:27.12. o 10hod.po nás zostane iba pár olejových škvrn pred Fontánou
a po niekom pohodená olympiáda
a po niekom pohodená olympiáda
myslim ze ked tej V8sme prikuri tak mu nestihneme dat tu olympiadu dole :roll:
Čo, aký program? Ja mám na starosti nejaký program? :-k
No myslím, že na programe sa dohodneme na mieste za výdatnej pomoci miestnych a znalých pomerov. Ono v 2. Sviatok vianočný sa toho veľa podnikať nedá. Mimochodom, bude prítomný aj nejaký Štefan?
Ako tak čítam, Azmodan má nejaký problém s únikom chl. kvapaliny. Žeby sme mu to opravili, alebo celkom dokur... domrvili? :roll:
Opel Astra J-ST, A16LET LPG Opel Astra F-CC, X18XE Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷