Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
macil, túžiš vidieť prevrátený VW?
Počuj, na to by som potreboval asi 20 minút, aby som tú trať prešiel.
Na každej otočke by som musel cúvať.
Jedine, že by si mi požičal Astrulu, čo Ty na to?
Benzín zaplatím.
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
Ešte jedna vec chalani, mám nejakú vrodenú vadu, že si strašne zle pamätám tváre ľudí.
Tak ma plís oslovte prví a hlavne sa neurazte, keď niekoho hneď nespoznám.
Ja som raz dokonca nespoznal svoju frajerku, raz zase mamu...
teraz som pozeral v TV povasie doktor Ilko povedal ze ty co planuju spat v stanoch maju radsej za svojho tatosa zapriahnut maringotku a namiesto vodnych bicyklov si mame zobrat korcule
Janči, Ty vlastne ráno o 7:30 vstaneš z postele v BA.
Umyješ si zub, maximálne dva, naraňajkuješ a potom sandeš do auta.
Trochu pridáš a 7:35 si v Krpáčove, že?
To máš dobré
Takze nakoniec predsa len dobra sprava ) zajtra rano okolo 9:00 - 9:30 mame predpokladany odchod z Partizanskeho takze ak sa niekde po ceste bude konat nejake stretko a mala kolona dajte vediet pripadane mi brnknite
Som rad ze napis Scooby + 1 je opat platny a tesime sa na vas CYA
Scooby - Kimi a ja idchadzame okolo 10:00 z PD zo Shellky. Len este nevieme ci pojdeme cez ZH-ZV-BB alebo sa vyblaznime na Sturci :twisted:
Ak pojdeme cez Sturec, predam dialnicnu znamku tyzdnovu platnu od 29.7 .
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
hmm no ja budem volit co najlacnejsiu cestu a samozrejme ohlad na spotrebu momentalne mam situaciu taku ze som skoro nikam nesiel takze kadial ma navigacia povedie tadial sa poberiem ale dialnica u mna nepride ani do uvahy ale bol by som rad kebi sme isli spolu beriem aj vysielacky zatial mam 2 a pocitam ze ak by nas islo viac vedel by som este 2 vybavit ... ale bude treba do nich kupit baterky
chodievame tak po zrzoch a je to celkom zabava kecat celu cestu ...