neštartuje
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- bonbon
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Apr 2010, 12:45
- Auto: Astra G
iurai: no je to mozne ze sa chytam nespravnej veci pri rieseni problemu. Ale problem urcite mam ... len neviem v com spociva, uz som kontroloval vsetko mozne len akosi nie a nie natrafit na tu spravnu vec. Ak to nebudem riesit o chvilu ma niekde necha minimalne vymlatena bateria. Ak je tu nejaky dobrovolnik, ktory by bol ochotny sa na to pozriet, rad pridem ak to nebude moc daleko. A zadarmo to nechcem ...
OPEL ASTRA G CARAVAN 1,4 16V 66kW + LPG
X14XE r.2000
X14XE r.2000
- bonbon
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Apr 2010, 12:45
- Auto: Astra G
takže ozývam sa po dlhšej dobe s mojim problemom štartovania, ktorý už je vyriešený. Keďže sa problém vystupnoval až tak že som nenaštartoval vobec, musel som byt odtiahnuty do servisu (nastastie v mieste mojho bydliska) a tam zistili že to je čerpadlo. Chovalo sa tak zakerne ze po dlhsom stati akoby bolo zaseknute a chvilu mu trvalo kym sa rozbehlo. Myslim ze sa mechanicky zasekavalo az kym sa nepohlo vobec. Vymenili za nove a auto šlape a hlavne štartuje ako hodinky. Pôvodne čerpadlo mam doma tak ho skusim rozobrat podla navodu tu na fore a pozret na to. Inak dakujem vsetkym co boli ochotni radit.
OPEL ASTRA G CARAVAN 1,4 16V 66kW + LPG
X14XE r.2000
X14XE r.2000
-
ondris
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Máj 2011, 21:17
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
tak mam teda dufam ze mal som tento problem aj ja.zajtra idem vymenit cerpadlo a bude to hadam oka. rano je auto problem nastartovat ale len ked je v nadrzi pod stvrtkou benzinu. po dotankovani za 20 € je problem odstraneni ale pokial zase benzin klesne pod urcite mnozstvo,neviem ake tak bude zase problem tak zajtra dam nove cerpadlo a bude po probleme.dufam
a po zapnuti kluca sa carpadlo pusti asi na 5 sekund...
a po zapnuti kluca sa carpadlo pusti asi na 5 sekund...
Opel Astra Caravan 2.0 16V+LPG Stag4 r.v.2000
X20XEV
keby nieco 0905533286
X20XEV
keby nieco 0905533286