problém s nastartovanim opla astra 2,0 100kw X20XEV
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Máj 2011, 20:17
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
problém s nastartovanim opla astra 2,0 100kw X20XEV
asi dva tyzdne mam problem rano nastartovat auto. zapmnem kluc kontrolky zhsnu,zacnem startovat toci toci sem tam odpali nejaky valec a nic,skusim znova, pridam plyn zacne to strielat do sania nachvilu chyti, cierny dym z vyfuku a nasledne zase skape. tak zase startovanie ledva ledva to chyti ale musim drzat plyn na podlahe samozrejme striela do sania jak blazon ale potom zase chyti a ked ho trocha poturujem lebo no volnobeh nejde tak po asi dvoch minutach turovania to uz ide. pravde podobne sa to potrebuje trocha zohriat. potom uz auto cely den ide ako ma. ma tah a ide uplne bez problemou. az do dalsieho rana ked sa to vsetko zase opakuje. skrtiaca klapka je cista, volnobezny ventil tiez,cidlo chladiacej kvapaliny je nove...check nesvieti...dakujem za kazdu radu
edited by admin
edited by admin
Opel Astra Caravan 2.0 16V+LPG Stag4 r.v.2000
X20XEV
keby nieco 0905533286
X20XEV
keby nieco 0905533286
-
- Nový užívateľ
sviecky som dnes skontroloval maju asi 10000km su tam ngk vyzerali v pohode ale samozrejme ich vymenim ale nejde mi do hlavy ze ked sa to zoheje tak uz vseto ide ako ma.. co sa tyka cerpadla tak to zatial nemam skontrolovane ale zajtra to nejako kuknem ci a kolko dava paliva ale keby mu nieco bolo tak pocitam ze by to neslo ani za tepla. palivovy filter je vymeneny
X20XEV
keby nieco 0905533286
X20XEV
keby nieco 0905533286
-
- Nový užívateľ
zajtra to odnesiem chalanovy na diagnostiku a neham mu to tam nech to skusi za studena ked to nepojde. som zvedavi ci nieco zisti. ked nie tak ostane len menit postupne cerpadlo benzinove a potom sa uvide co dalej... este skusim od kamosa pozicat zapalovaci modul ci nahodou...
X20XEV
keby nieco 0905533286
X20XEV
keby nieco 0905533286
-
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 12 Apr 2011, 14:52
- Auto: Astra H
ked sa ti pokazi snimac vacky,tak startovat bude bez problemov...len to nevitocis iba do 4000otacok,
podla mna mas zalepeny alebo pokazeny ten valcek na,,sytic,, ktory je pri studenom motore otvoreny tak dostane viac vzduchu navzajom aj viac paliva...a tebe preto to ide pri studenom motore zle....
mame jeden motor,s pokazenym ,,syticom,,to iste robi studeno ale potom ked sa zochreje uz ide pekne,lebo pri zochriatom motore je to ajtak zatvorene...
podla mna mas zalepeny alebo pokazeny ten valcek na,,sytic,, ktory je pri studenom motore otvoreny tak dostane viac vzduchu navzajom aj viac paliva...a tebe preto to ide pri studenom motore zle....
mame jeden motor,s pokazenym ,,syticom,,to iste robi studeno ale potom ked sa zochreje uz ide pekne,lebo pri zochriatom motore je to ajtak zatvorene...
astra h opc , kadett gt c20let phase3
- buci_vectra
- Moderátor
- Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
- Auto: Vectra B
-
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 12 Apr 2011, 14:52
- Auto: Astra H
neni to na vyfuku ani nahodou,je to zapojene na sanie,a obchadza skrtiacu klapku...neviem ako tomu presne hovorite...a druha vec neviem ci x20xew motor ma take,uz sa nepametam,uz davno som mal doma taky nap.cu motor...c20ne xe let kazdy to ma a sluzi to nato aby pri studenom motore otvoril...prepusti viac vzduchu jak skrtiaca klapka, tym padom dostane aj viac benzinu a mas bohatsiu zmes vyssie otacky na studena,jak sa motor zohreje tak ten ventil zatvori a motor saje iba cez skrtiacu klapku.
no tak prosim vyskolte ma aby som nabuduce vedel ako sa to vola ked nie ,,sytic,,
no tak prosim vyskolte ma aby som nabuduce vedel ako sa to vola ked nie ,,sytic,,
astra h opc , kadett gt c20let phase3
- buci_vectra
- Moderátor
- Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
- Auto: Vectra B
Je to krokovy motorcek volnobehu.
RJ motora nim nastavuje aj zvyseny volnobeh vo faze zahrievania.
RJ motora nim nastavuje aj zvyseny volnobeh vo faze zahrievania.
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
-
- Nový užívateľ
no tak na diagnostiku som sa nedostal...ale mam dalsie poznatky. vymenil som sviecky. palivovy filter a pre istotu som obiednal zapalovaci modul lebo predpoklad je ze to bude on. v pondelok som ho objednal a budem ho mat v stredu a tusim som aj dobre spravil lebo dnes mi auto ked bolo teple nastartovalo uz len na 3 valce a odvtedy ide len na 3 valce. 4-ty valec nepali. 99,9 percent to bude ta cievka zapalovacia teda inducka.. zajtra to vymenim a dam vediet
X20XEV
keby nieco 0905533286
X20XEV
keby nieco 0905533286