uz na nom jazdi bracho...
akcia Ružomberská Vianočná káva
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
MTX
-
MIRO LONDON
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 21 Nov 2008, 18:49
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
MTX :thanks: za džús,dám si rád :drinking:
nejako sa nám to rozrastá
,tá účasť,každý nový záujemca ale už si musí riešiť ubytko sám
,robim z vedenim hotela čo môžem :gunfirej: :firing: :clubbed: :bazooka: :smackbottom: [-o< ,no tam,kde nie sú už voľné kapacity stany stavať nebudem :sorry:
nejako sa nám to rozrastá
OPEL ZAFIRA 1.9 CDTi 16V Sport Z19DTH - 110 kw/150k- 2008 ex
-
MTX
ty vole orkan ani nespominaj,ďuro napísal:možno prídem aj ja, lebo idem 26 ráno k svokrovcom do Mikuláša, tak by som dobehol. Pokiaľ bude počasie o ničom (fujavica, orkán a pod.) tak neprídem, bo idem vlakom !!!
Dzus berem, / na povale sa mi valaju pomarance z cias komunizmu, tak snad nieco vymackam
-
technopark
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Nov 2008, 12:51
- Kontaktovať používateľa:
spanicko...
no tak bud tam ani nestravim noc alebo sa vychrnim v aute,to nieje problem,to mam vyskusane aj s mojou ex
. a tu trochu jedla si nabalim z domu a nejaky mekac alebo nieco podobne tam snad mate
...
- Astrak KE
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Okt 2008, 12:05
Re: spanicko...
"MC Donalds" tam určite nenájdeš. Trošku často som behal po RK.Ale niekde pri tej križovatke asi do centra a na DK je vraj dobrá Pizzeria.technopark napísal:no tak bud tam ani nestravim noc alebo sa vychrnim v aute,to nieje problem,to mam vyskusane aj s mojou ex. a tu trochu jedla si nabalim z domu a nejaky mekac alebo nieco podobne tam snad mate
...
Opel Astra G - Z18XE
Elegance
Elegance
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
A sak podla mna sa budes moct aj s nami najest v penzione....len si to budes muset asi platit sam.....
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
-
azmodan
- franticek6
- Moderátor

- Dátum registrácie: 09 Máj 2007, 18:23
- Auto: Zafira A
- Bydlisko alt: Liptovské Sliače
asi myslel v Cernovej smerom do ZA, tam pizzeria je
Opel Zafira y20dth
MB E 320 CDI W 211
MB S 320 CDI W 221 AMG
Opel Sintra x22dth - ex
Skoda 105 L -ex
http://www.nakupujsk.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
nie som na fejsbúku
MB E 320 CDI W 211
MB S 320 CDI W 221 AMG
Opel Sintra x22dth - ex
Skoda 105 L -ex
http://www.nakupujsk.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
nie som na fejsbúku
- Cierny korzar
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Mar 2008, 19:23
-
MIRO LONDON
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 21 Nov 2008, 18:49
- dufusko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Feb 2007, 23:47
Re: Olla Oplaci,,
Hosi , tuning nie je o trhani asfaltu , aj ked konikov nikdy nieje dosť... [-Xazmodan napísal:to je dobre ja napriklad nemam rad tuningtechnopark napísal:Zdravim. Ak mi vsetko vyjde a dufam ze mi to aj vyjde tak sa na vas rad pridem pozriet:). Mam to trosku od ruky ale prespal som kosicke stretko tak to chcem napravit... O par dni dam vediet ci pridem alebo nie, musim este par veci vybavit. Inak mam len obycajnu Vectru necakajte ziaden tuningSPECIAL,fakt zakladne auticko a aj preto chcem dojst nech sa mozem inspirovat
... Zatial prajem pekne dni plne radosti zo zhanania darcekov a predvianocneho stresu
8) mas moje sympatie
a okrem toho je zbytocne tuningovat tieto nase stare vergle ..tuning je tak pre 5 rocne auta, ktore maju vykonu na trhanie asfaltu starsie sa uz neoplati
preto ma tu nikto nema rad
![]()
8)
Opel Astra F 1.6i C16NZ
-
azmodan
dufusko videl som tvoje auto a je pekne porobene
ja si vsak stale myslim ze tuningovat nieco stare a slabe sa neoplati ... je to moj nazor 8) ked uz tuning tak bud stare a rarita, alebo stare a silne, alebo nieco v tom zmysle
vzdy ma vedia pobavit chlapci na hodach civic so spojlermi znizenymi podvozkami neonmi a 100 konmi pod kapotou.. pripadne to iste so skodou 120... vyhodene prachy efekt ziadny..
ja si vsak stale myslim ze tuningovat nieco stare a slabe sa neoplati ... je to moj nazor 8) ked uz tuning tak bud stare a rarita, alebo stare a silne, alebo nieco v tom zmysle
- Astrak KE
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Okt 2008, 12:05
záleží aké máš priority. Pokračujem v Online keciazmodan napísal:dufusko videl som tvoje auto a je pekne porobene![]()
ja si vsak stale myslim ze tuningovat nieco stare a slabe sa neoplati ... je to moj nazor 8) ked uz tuning tak bud stare a rarita, alebo stare a silne, alebo nieco v tom zmyslevzdy ma vedia pobavit chlapci na hodach civic so spojlermi znizenymi podvozkami neonmi a 100 konmi pod kapotou.. pripadne to iste so skodou 120... vyhodene prachy efekt ziadny..
Opel Astra G - Z18XE
Elegance
Elegance
- dufusko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Feb 2007, 23:47
Ok , teraz robkame na Ford Mustang z 68 5.0 V8.azmodan napísal:dufusko videl som tvoje auto a je pekne porobene![]()
ja si vsak stale myslim ze tuningovat nieco stare a slabe sa neoplati ... je to moj nazor 8) ked uz tuning tak bud stare a rarita, alebo stare a silne, alebo nieco v tom zmyslevzdy ma vedia pobavit chlapci na hodach civic so spojlermi znizenymi podvozkami neonmi a 100 konmi pod kapotou.. pripadne to iste so skodou 120... vyhodene prachy efekt ziadny..
Opel Astra F 1.6i C16NZ
-
ZAFIRAK1970
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 01 Júl 2008, 10:03
-
azmodan
caves byva to asi tak (aspon tu) ze kazdy rok byva jeden megazraz ktory byva v lete... je to celoslovensky zraz a pridu nan ludia z celeho SVK a aj z ciech.. je to zazitok to ti mozem povedat a dufam ze v lete sa nan dostavisZAFIRAK1970 napísal:nazdar páni.neviem ako na takých zrazoch beží-rád by som si to vyskúšal a získal nové informácie ale v určený deň - nemôžem no do budúcna sa na to pripravím.ešte ak sa môžem opýtať - ako často sa takéto zrazy usporadúvajú v RBK?Dík VELA ZDARU
plus sem tam byvaju nejake mensie zrazy ako tento v Rk ,kosiciach kde sa pride pokecia, vypije kava atd. atd .
video a fotky z celorocneho zrazu si pozri tu
http://www.opelclub.sk/article.php?gallery:duchonka2007
http://www.youtube.com/watch?v=W3t88t19sYE
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
Fotky zo zrazov - http://www.opelclub.sk/section.php?gallery
Videá - http://www.opelclub.sk/article.php?videos

Videá - http://www.opelclub.sk/article.php?videos
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Uz len paaaaaaaar dniiiiiii to zvlaaaaaaaaadnem .....
Kua uz potrebujem vypnut, sa tesim, ze vypadnem aspon na dva dni prec [-o<
Kua uz potrebujem vypnut, sa tesim, ze vypadnem aspon na dva dni prec [-o<
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...