ked sa meni baterka napr. a dlhsie ostane kluc bez napajania... sparuje sa to tak, ze strc kluc do zapalovania, otoc do polohy II, len nestartuj, a stlac tlacidlo na zamknutie/odomnknutie... skus najprv jedno, ak sa nic neudeje tak aj druhe.. a cakaj co sa stane.. na znak potvrdenia by sa mali zamknut a odomknut dvere... potom by si mal vediet zamknut a odomknut dvere dialkovym.... Probuj.Kimi napísal:Buky je nejaký návod na to spárovanie ? Ako e možné že sa to rozladí?
Kamaráti
Moderátor: macil
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Popripade skontrolovat, ci su neni utrhnute kontakty na plosaku....ak ano, priletovat spet na plosak.
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
baterku kupis v Tescu v autoklucoch
He ! som ta chcel prist pozriet dnes okolo desiatej, ked som sa vracal z BA sak neni piatok
ale kedze deticky niesli domov vysvedcka , tak som neriskoval , zeby sa varechou aj mne jedna usla
/ alebo by som dostal zakusok ?
/
Ani buduci tyzden nepridem pozriet - zmenili mi poradie - idem na nocnu :evil:
He ! som ta chcel prist pozriet dnes okolo desiatej, ked som sa vracal z BA sak neni piatok
Ani buduci tyzden nepridem pozriet - zmenili mi poradie - idem na nocnu :evil:
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
- Kimi
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Jan 2006, 12:03
- Auto: Nemám auto
kľúčom , dialkovým neviem či mám niečo držať dlhšie alebo nie , pre nás je to niečo nové , dnes som maturoval prečo mi zamkne všetky dvere a potom šoférové odomkne , no a nemali sme dobre zavrete zadné dverebukelo napísal:klucom, alebo aj dialkovym?
Bruno , ešte nie ...
- bukelo
- Moderátor

jj, da sa to prerobit.. peto langdon by ti to vedel spravit.. treba len dva spravne kabliky pod soferovym prahom spojit, a bude to fungovat aj dialkovym (ked ho podrzis pri zamknutom vozidle)... inak docitas sa o tejto "prerabke" aj na "ceskom astra G zafira A fore" byt tebou, tak cez volny cas tam sosam napady
... verim, ze si sikovny a zvladnes si to spravit aj sam... su tam na to 2 navody, jeden ako som popisal, a druhy elegantnejsi (skratka nekurvis tam kabelaz)... citaj, studuj 
hej hej.. niektorym vydobytkom techniky sa netreba divit, uplne ta chapem, ako si z toho rozcarovany.. tiez som bol, ked som sa zoznamoval s mojim Cckom.. Bcko bolo este hlupucke auto, toto Ccko je uz taky polodement
hej hej.. niektorym vydobytkom techniky sa netreba divit, uplne ta chapem, ako si z toho rozcarovany.. tiez som bol, ked som sa zoznamoval s mojim Cckom.. Bcko bolo este hlupucke auto, toto Ccko je uz taky polodement
- Kimi
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Jan 2006, 12:03
- Auto: Nemám auto
... v našom prípade som polodement ja , ak nie celý 
... tak a prišiel som na to že Zafirka nie je 2000 ale 1999 bola importovaná do Taliianska a v roku 2000 bola predaná , ale vyzerá na ten rok celkom fajn , moja manželka je spokojná , tak nech hlavne slúži ... /našiel som odkladacom priestore pod sedačkou servisku s manuálom od Zafiry aj rádia
/
... tak a prišiel som na to že Zafirka nie je 2000 ale 1999 bola importovaná do Taliianska a v roku 2000 bola predaná , ale vyzerá na ten rok celkom fajn , moja manželka je spokojná , tak nech hlavne slúži ... /našiel som odkladacom priestore pod sedačkou servisku s manuálom od Zafiry aj rádia
- bukelo
- Moderátor

jj, aj brat ma taku zafirku, len tmavomodru, a 1.6tku motor... tiez '99, na ten vek zachovala... akurat mu trosku kvitnu zadne prahy ked otvoris dvere .. ked sa na to clovek lepsie pozrie, tak vsetka ta voda z dveri tecie na to jedno miesto(asi to je ta z okna, popri tesneni), a preto to tam hrdzavie... aj ty tam mas taky problem?
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
cau - potrebujem poradit.
potrebujem zateplit podlahu a nemozem ani sekat ani ist nejak extra do vysky - tak 2 cm .
moj napad : podlahovy polystyren 2cm a nan plavajucu podlahu - co ty na to???
potrebujem zateplit podlahu a nemozem ani sekat ani ist nejak extra do vysky - tak 2 cm .
moj napad : podlahovy polystyren 2cm a nan plavajucu podlahu - co ty na to???
Opel Omega B caravan 2.5 DTI