Zdravím, poprosil by som o info , ukazovateľ vonkajšej teploty pri rádiu začal ukazovať krásnych 20 až 28 stupňov, cítiť sa mám ako v lete ale je iba pár stupňov.
Dík
Opel Corsa B 1.0. 99
Teplomer
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
Re: Teplomer
skontroluj si kontakt, ci nemas niekde seknuty kablik pri cidle v prednom narazniku...ja som mal ten isty problem, teplotu mi ukazovalo, ale cca o par 10tok stupnov viac...chyba bola prave v tomto kabliku, bol preseknuty a obcas sa dotykal, obcas nie..potom to blbne...(staci odizolovat, zahrckat, a omotat izolackou...).
- AReYco
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Aug 2011, 10:56
- Auto: Vectra C
- Kontaktovať používateľa:
jj dik...
aj keď si skôr myslím, že to bude za digitálnymi hodinami, za tým displejom...lebo som to mal rozobraté a niekoľko týždňov potom mi to začalo blbnúť....niekedy my vypne podsvietenie, tak ho musím trošku zatlačiť a vtedy sa zapne...ak tam trošku prerušuje aj ten teplomer, tak to musím rozobrať, ale už to v zime robiť nejdem. Určite pozriem ten nárazník
aj keď si skôr myslím, že to bude za digitálnymi hodinami, za tým displejom...lebo som to mal rozobraté a niekoľko týždňov potom mi to začalo blbnúť....niekedy my vypne podsvietenie, tak ho musím trošku zatlačiť a vtedy sa zapne...ak tam trošku prerušuje aj ten teplomer, tak to musím rozobrať, ale už to v zime robiť nejdem. Určite pozriem ten nárazník