zadne dvere vectra B
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 15 Aug 2009, 22:26
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
zadne dvere vectra B
Zdravim... nedaju sa mi otvorit zadne dvere manualne ani s klucikom ako ich mam otvorit ? zeby som pozrel co je za problem... Dik
- schumi80
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 06 Dec 2008, 15:17
to iste som riesil i ja.... pozri si ine vlakna na tomto fore.... ale len v skratke.... das dole tapacir, kusok folie a uvidis zamok. Na zamku je mala farebna bodka/ja som mal zelenu/ na tej bodke opatrne urobis dieru skrutkovacom 1x1 cm a potiahnes v zamku maly pliesok smerom na dol...a dvere su otvorene... ak sa ti to bude opakovat odpoj zamok od elektriky a hladaj kde je problem ci v zamku ci v elektrike
Opel vectra 2,2 Dti CDX r.v. 9/2001
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 15 Aug 2009, 22:26
uz som otvoril dvere a teraz v com je problem? rozobral som zamok a vybral som motorcek vyskusal som na baterke a vsetko ide aj do jednej strany aj do druhej a spinac spina, len teraz neviem, idu k nemu 3 kable v 2 som nameral prud a v 3 nie ma to tak byt? alebo ma byt vo vsetkych 3 prud? ja si myslim ze ano a to potom je problem v kabli. Dik za radu.
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
schumi - pozri tu gumovu prechodku medzi stlpikom a dverami - ja som mal vytiahnuty kabel z konektora , nezda sa to ale kablovacka je tam totalne nasponovana v tej prechodke
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...