Centralne zamykanie Astra F
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
pepo26
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Aug 2008, 10:20
- Auto: Astra J
- Kontaktovať používateľa:
Centralne zamykanie Astra F
Zdravim
riesil niekto centralne zamykanie na kufor na Opel Astra F hatschback ?
Co potrebujem na zamok namontovat aby som ho napojil na centralne zamykanie, inak je to potom jedno ci je to hatschback, combi, alebo sedan?
dakujem
riesil niekto centralne zamykanie na kufor na Opel Astra F hatschback ?
Co potrebujem na zamok namontovat aby som ho napojil na centralne zamykanie, inak je to potom jedno ci je to hatschback, combi, alebo sedan?
dakujem
Opel Astra F 1.4
44 kW 60 koni
r.v. 2000
Opel Astra J
103kw
r.v. 2014
44 kW 60 koni
r.v. 2000
Opel Astra J
103kw
r.v. 2014
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Bydlisko alt: Furča
Nerozumiem celkom, čo chceš riešiť. Elektrické zamykanie kufra je súčasťou originálneho centrálneho zamykania. Ak ti nefunguje, treba hľadať zradu buď v kabeláži, alebo v samotnom elektrickom zámku. Ak máš centrál dorábaný, tak na dorobenie elektrického zamykania kufra potrebuješ to isté, čo som menoval vyššie, teda elektrický zámok a kabeláž.
-
pepo26
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Aug 2008, 10:20
macil napísal:Nerozumiem celkom, čo chceš riešiť. Elektrické zamykanie kufra je súčasťou originálneho centrálneho zamykania. Ak ti nefunguje, treba hľadať zradu buď v kabeláži, alebo v samotnom elektrickom zámku. Ak máš centrál dorábaný, tak na dorobenie elektrického zamykania kufra potrebuješ to isté, čo som menoval vyššie, teda elektrický zámok a kabeláž.
Mam original central, ale kufor musim zamykat klucom, nemas nahodou foto ako vyzera ten elektricky zamok na astre F? Lebo original pri kupe auta som mal len central a potom som dorabal dialkove, cize by to tam malo byt?
Opel Astra F 1.4
44 kW 60 koni
r.v. 2000
Opel Astra J
103kw
r.v. 2014
44 kW 60 koni
r.v. 2000
Opel Astra J
103kw
r.v. 2014
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Bydlisko alt: Furča
Foto nemám, ale sprav to, čo ti poradil Standape. Káble su vedené v husom krku na ľavej strane.
Miro, v prípade Astry to funguje tak, že v jednej polohe zámku je kufor trvale zamknutý, bez ohľadu na to, v akom stave je zbytok auta a v druhej polohe je zámok kufra ovládaný spoločne s centrálom. Tie polohy sú popísané aj v návode k autu.
Miro, v prípade Astry to funguje tak, že v jednej polohe zámku je kufor trvale zamknutý, bez ohľadu na to, v akom stave je zbytok auta a v druhej polohe je zámok kufra ovládaný spoločne s centrálom. Tie polohy sú popísané aj v návode k autu.
caute potrebujem poradit.mam pokazeny pravy zadny zamok-volaco tam blbne ked zamkynam centralom.tak som to musel odpojit.mozem kludne dat druhy z akejkolvek g-ckovej astry,alebo to musi byt z combi,popripade ci pasuje aj z ineho opla a ci len staci zapojit,ci netreba naprogramovat s centralom-sinchronizaciu viem,len ci to rozpozna ked to bude druhe.vdaka
- sniki
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Jún 2011, 20:33
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
ja mam astru f sedan a mal som ten isty problem. skus dat dole sivy kryt na dverach kufra a tam mas pristup k zamku. skontroluj si napätie v kabelazi a zapojenie zamku. ak bude dobre tak mas nieco pokazene. ak je kufor zamknuty na kluc tak z centralom ho neotvoris. musis mat odomknuty s klucom a potom mozes zamknut na central.