Carat Tuning party 24.-25.6 2011 Piestany
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- fabre
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 04 Sep 2010, 14:25
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Brno
- Kontaktovať používateľa:
lenže ak sa zobudíš vedľa nadržanej priateľky, tak mi je jasné, že tvoja účasť je jasná
kubo, aj ja. neviem prečo, ale opel mi prirástol k srdcu a vždy mi tak fajn padne sa stretnúť s niekym. síce, taký dulo už ma musí mať plné zuby, ale nevadí
ináč, pánové, posnažte sa prísť. nech nás tam je požehnane. a mohli by sme sa potom nejakých pár dní pred termínom dohodnuť, kedy, kde a kto. lebo ja pojdem ešte do školy v piatok, o 1 končím, potom sprcha, obed, nalodenie a šup ho do piešťan. takže neviem kedy prídem. ale chcel by som ísť na tie voľné tréningové šprinty troška sa povoziť na 400m a potom možeme zabiť pivo a žúrovať až do rána
kubo, aj ja. neviem prečo, ale opel mi prirástol k srdcu a vždy mi tak fajn padne sa stretnúť s niekym. síce, taký dulo už ma musí mať plné zuby, ale nevadí
ináč, pánové, posnažte sa prísť. nech nás tam je požehnane. a mohli by sme sa potom nejakých pár dní pred termínom dohodnuť, kedy, kde a kto. lebo ja pojdem ešte do školy v piatok, o 1 končím, potom sprcha, obed, nalodenie a šup ho do piešťan. takže neviem kedy prídem. ale chcel by som ísť na tie voľné tréningové šprinty troška sa povoziť na 400m a potom možeme zabiť pivo a žúrovať až do rána
- Hosak
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Mar 2011, 13:45
- Auto: Corsa C
No ak spravim do vtedy geometriu a vlastne celu prednu napravu a nove gumi do predu tk na slalom idem.
Corsa C Z13 DT
Tigra A X14 XE - ex
Vectra B X25 XE - for sale
Astra H sedan Z16 XER
Vectra C GTS Z32 SE
Tigra A X14 XE - ex
Vectra B X25 XE - for sale
Astra H sedan Z16 XER
Vectra C GTS Z32 SE
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
osobne ma nejak netahaju takto velke akcie a v ten datum mame firemnu akciu .
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
-
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 07 Sep 2008, 15:05
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- momo
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 16 Sep 2010, 21:29
- Auto: Astra G
- Bydlisko alt: Lehnice
Na 99% sa dostavim aj ja a ak by chcel niekto ist mam volne miesta.
*Autodetailing pre Váš Opel- revitalizácia a korekcia laku karosérií a intriérov*
---------------------------------------------------------------------------------------------
Mein leben autos
Corsa D 1,2 16V grasshopper green
Astra H 1,6 16V STW ultra blu metalic -ex
Astra G OPC 1 style
---------------------------------------------------------------------------------------------
Mein leben autos
Astra G OPC 1 style
- momo
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 16 Sep 2010, 21:29
- Auto: Astra G
- Bydlisko alt: Lehnice
Respo ,Roberto pôjdem asi v piatok a odchod v sobotu na večer (uvidim či sa mi tam bude páčiť( to sa dnes dohodneme osobne 8)
*Autodetailing pre Váš Opel- revitalizácia a korekcia laku karosérií a intriérov*
Mein leben autos
Astra G OPC 1 style
Mein leben autos
Astra G OPC 1 style
- fabre
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 04 Sep 2010, 14:25
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Brno
slečny, tak dúfam, že prídu z agentúry kladné správy. ako som spomínal, mám ísť do práce. dúfam, že to vybavia kladne a s dátumom nástupu takým, aby som na carat mohol prísť. lebo ma to bude sakra mrzieť a chalani ma asi zbijú, ak nepojdeme :?
a ešte tu napíšem vo štvrtok, či ideme v piatok niekedy pred obedom alebo až okolo 2-3tej.
a čo s tým parkoviskom? asi kašleme na neho, či?
a mick, snaď to bude len nejaká maličkosť. signum hovoril niečo o plniacom tlaku
a ešte tu napíšem vo štvrtok, či ideme v piatok niekedy pred obedom alebo až okolo 2-3tej.
a čo s tým parkoviskom? asi kašleme na neho, či?
a mick, snaď to bude len nejaká maličkosť. signum hovoril niečo o plniacom tlaku
- jakobz
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 25 Júl 2009, 15:17
- Auto: Iná značka
Mohla by to byť tá lambda, ja ju idem teraz vymeniť, lebo mi tá kontrolka tiež svieti - nesvieti mal som to už v servise na dignostike a chybové hlásenie mám od lambdy. Ešte zistiť od ktorej...mick04 napísal:tak som zvedavý kto nakoniec pôjde, tak kontrolka mi začala blikať a potom ostala svietiť a teraz to už nič nerobí, ale ževraj ak bliká je to lambda :?
Inak na Carat by som mal na 99 percent doraziť, ale jazdiť nepôjdem, iba :drinking: a :bash: trochu \:D/ a ráno Yellow_Colorz_PDT_38 Yellow_Colorz_PDT_29 Yellow_Colorz_PDT_31 ...
Hoďte mi niekto z vás čo tam idete tel. číslo do SS - neviem presne kedy tam dorazím, ja tam budem parkovať asi spolu s kamarátmi čo tam spolu ideme. Ale aspoň zavolám aby som vás niekde našiel. Nech sa stretneme naživo a potraseme paprčkami 8)