Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
čo sa týka pitiva,tak v bare urobím otvorený účet :drunk: :drinking:
ako tak ja toho zasa moc neznesem...tak tri piva a som K.O.....ja ti velku skou neurobim.....
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
a bude aj nejaká Stefanská zábava?
A ozaj...neni tu medzi nami nejaký Stefan?
Opel Insignia 2,0Cdti
este mam taku otazku..ze ci by nebol zaujem o mensiu lyzovacku doobedu na dalsi den ... ak je niekto z Vas vyznavacom tychto sportov (ked uz budete v tych koncinach 8) )
hmm, zaujímave....tak ako tento rok som plánoval ist lyzovat....ale nestál som na lyziach uz asi 3 - 4 roky......
Opel Insignia 2,0Cdti
A mame uz ten datum? Ja sa neslubujem na isto. Akurat dnes som doriesil chatu co mam po vianociach, takze od 29.12 som mimo az do 2.1. Dalej na Stefana som sa uz slubil na disko - trisko party do L. Sliacov, takze 26 tiez nic.
Takze u mna to je aktualne bud pred vianocami (aj to je take divoke, koli skuskovemu) alebo 27,28.12.
Co sa tyka ubytka, tak ja byvam kusok od RK, takze s tym ja nemam problem, ale ak by sa to nejako rozbehlo, tak sa rad pridam. Ale proste niesom 100 percentny ucastnik.
No lyzovacky sa nezucastnim - aj ked rad lyzujem - ale nemam uz vystroj, ale vyclapkat sa do bazenov v Besenovej by som zasiel - na 2 hodinky. / to bude pohlad na take vyzrate telo po sviatkoch / + ten biliardik by tiez nebol zly.
Azmodan - potom mi vybav jazdu na V8 8-[
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
azmodan: trochu pleties nie? po icq mi pises ze sa ideme vecer na zraze nadzigat riadne a teraz planujes lyzovacku na druhy den , ved budeme rozbiti ako ciganske hracky ...ta bude roztlacat ako fabiu dolu sidliskom... :drunk:
If you continue to burnout the herbs , we gonna burn out the cane fields. ;P
Opel Zafira y20dth
MB E 320 CDI W 211
MB S 320 CDI W 221 AMG
Opel Sintra x22dth - ex
Skoda 105 L -ex http://www.nakupujsk.sk" onclick="window.open(this.href);return false; nie som na fejsbúku
Kolko ludi by nas tam malo byt, vsetne manzeliek a priateliek? Dufam ze cez 10 to bude.....
Opel Insignia 2,0Cdti
langdon2 napísal:Kolko ludi by nas tam malo byt, vsetne manzeliek a priateliek? Dufam ze cez 10 to bude.....
no zaťiaľ je nás 8 ,na rozhodnutie jedného pozvaného hosťa ešte čakám ,do piatku 5. 12.sa môžu ešte prihlásiť 2-3,potom už budú reservé miesta na ubytko,neni doležité koľko nás tam bude,ale aby sa všetci cítili fajn a mali pekné spomienky na zraz
OPEL ZAFIRA 1.9 CDTi 16V Sport Z19DTH - 110 kw/150k- 2008 ex