Nabijacka
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Máj 2011, 12:58
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Nabijacka
Ako zistim ci nabijacka na autobaterie funguje?Nabijal som bateriu cca 6h a nenastartovalo,ta rucicka na nabijacke stupla na 3A a potom by mala klesnut pri nabiti,ale nic sa nedialo.Vybitu baterku nabilo tak cca na 30%,podla mna.DIK
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 30 Máj 2010, 10:52
ako dlho sa ma nabijat bateria? 3A na 6 hodin to je podla mna 18 Ah a ked si dobre myslim tak to je trochu malo na štartovanie.-možno sa mylim , tiež neviem ako je to s nabijanim celkom vybitej alebo vyskratovanej baterie? nech ma opravia rad sa to dozviem aj ja :?: :?:
vectra C sedan 2,2dti 92kw,125koni 8/2004
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Máj 2011, 12:58
To je tak-v aute ktore som kupil bola este oplacka bateria.Rano neslo natocit tak som to hodil pod nabijacku,nabijalo sa to cca 12h,na 3 a.Myslim ze to je asi malo.Tak som si myslel ze je to baterkou a kupil som od kamosa.Je stara 5 mesiacov,on ju pouzival 2 mesiace a potom stala v garazi cca 3 mesiace,bola uplne vybita.Na nabijacke som ju tiez mal len cca 12h,nabijacka vystupi na 3A,a potom by to malo klesnut nizsie ale nie na nulu-tak to je v navode od nabijacky.Mne to po tych 12h nekleslo,asi som to mal este nechat ze?Na nabijacke mi nejde nastavit ampere.Takze tolko.
- peterth
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 31 Okt 2009, 21:51
- Kontaktovať používateľa:
nabit
musíš nabíjat pri 3A aj 30 -35 hodín, ak maš silnejšie nabíjačku ktora dava 5-6 A tak 15 hod. Najlepšie su automaticke elektronicke nabíjačky,daktore ukažu ak je defekt baterie, vedia je aj desulfatizovat,ako aj naplno nabit. Ak je raz bateria hlboko vybíta ma len 8v, je po nej, už nikdy sa nezotavý!! Ja mam na na autobíjacku DECO 10 amper 50.-, na moto Optimate4 60.-. Ak si z BA dones bateriu nabijem ju .... Peter
peter tham člen motoclubu redbarons 0903 423 635, OPEL VECTRA C 2,2DTi diesel 92KW