cdr 2005 vdo nefunguje
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
stihlMA
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 17 Jún 2010, 05:38
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
cdr 2005 vdo nefunguje
zdravim
vytahoval som bateriu a nejde mi radio otocím klucom a nic trochu poskrabe cd a konec nepyta ani kod.neviete kde moze byt chyba alebo uz skonalo
vytahoval som bateriu a nejde mi radio otocím klucom a nic trochu poskrabe cd a konec nepyta ani kod.neviete kde moze byt chyba alebo uz skonalo
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Buky možete si spolu podať ruky :smackbottom:bukelo napísal:ehm... a tu penu (alebo ine cistidlo) si striekal aj do vyduchov nad radiom?stihlMA napísal:...klimu som cistil ...
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
no jasne ... vyber radio von, rozober tie dva plechy (horny a spodny) - ide to pekne plochym skrutkovacom ... a pozri sa co si napachal
jedine co teraz mozes robit, je zobrat technicky lieh, staru zubnu kefku, pripadne mosadznu kefku (ak mas taku jemnu) a precistit plosaky, pripadne konektory na radio (tie zadne)... a nechaj to poriadne vysusit...
... potom uz len dufat, ze radio pojde opat.
Toto iste som riesil pred tyzdnom ... len na corse.. ale s tym istym radiom. Ak ti na displeji zasvieti sprava Message.. je potrebne vykonat diagnostiku radia a displeja cez konektor OBD II ... zmazat chyby a sprava Message sa nezobrazi ... a budes moct zadat kod. Ta srava Message naskakuje zrejme pri skrate.
jedine co teraz mozes robit, je zobrat technicky lieh, staru zubnu kefku, pripadne mosadznu kefku (ak mas taku jemnu) a precistit plosaky, pripadne konektory na radio (tie zadne)... a nechaj to poriadne vysusit...
... potom uz len dufat, ze radio pojde opat.
Toto iste som riesil pred tyzdnom ... len na corse.. ale s tym istym radiom. Ak ti na displeji zasvieti sprava Message.. je potrebne vykonat diagnostiku radia a displeja cez konektor OBD II ... zmazat chyby a sprava Message sa nezobrazi ... a budes moct zadat kod. Ta srava Message naskakuje zrejme pri skrate.
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
nie... ale zopakujem to 163. krát ... http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?p=624255#624255