Stierace
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
civas
-
iurai
stierace Tesco/Briliant
stierace Tesco/Brilliant
na jedno skarede lacne auto som ich nahodil a fungovali ocela dobre asi 5 dazdov (viac som doteraz nenajazdil).
teraz som chcel zase take kupit a vidim - v Tescu (Lamac) ich uz nemaju ?
na jedno skarede lacne auto som ich nahodil a fungovali ocela dobre asi 5 dazdov (viac som doteraz nenajazdil).
teraz som chcel zase take kupit a vidim - v Tescu (Lamac) ich uz nemaju ?
- Astrak KE
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Okt 2008, 12:05
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Čavte,
nechcem zakladať novú tému, a netýka sa to ani gumičiek. Mám takýto problém - keď pustím stierač tak sa nevráti až na doraz ale ostane trochu vyžšie, ale ak prší, kĺza ľahšie po okne tak bez problémov. Iba pri mrholení keď potrebujem zotrieť iba nepravidelne tak nechce dojsť nižšie (smerom ku kpote). Keď ostane v tej vyžšej polohe a pustím stierač tak ide dole ku dorazu - zotrie okno a vráti sa ale opäť nie na doraz. A robí to aj pri vyžšej rýchlosti, ako keby nevládal dôjsť na doraz do stabilizovanej polohy.
Dúfam, že som to napísal pochopiteľne.
nechcem zakladať novú tému, a netýka sa to ani gumičiek. Mám takýto problém - keď pustím stierač tak sa nevráti až na doraz ale ostane trochu vyžšie, ale ak prší, kĺza ľahšie po okne tak bez problémov. Iba pri mrholení keď potrebujem zotrieť iba nepravidelne tak nechce dojsť nižšie (smerom ku kpote). Keď ostane v tej vyžšej polohe a pustím stierač tak ide dole ku dorazu - zotrie okno a vráti sa ale opäť nie na doraz. A robí to aj pri vyžšej rýchlosti, ako keby nevládal dôjsť na doraz do stabilizovanej polohy.
Dúfam, že som to napísal pochopiteľne.
Opel Astra G - Z18XE
Elegance
Elegance
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Neviem, G-čko som nerozoberal, ale asi budú musieť ísť dole stierače, tesnenie pod oknom, torpédo...
Stiahni si príručku "Jak na to". http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=2430
Stiahni si príručku "Jak na to". http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=2430
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Čo ja viem? Ja som to na svojom F-ku v pohode stiahol. Ak by to nešlo, tak skús položiť na plast nejakú handru, aby si ho nepškriabal a väčším šrubovákom, páčením, raz z jednej strany, raz z druhej, ho skús uvoľniť. Je to nasadené na tisíchrane v tvare pomerne kosého ihlana, tak by to až taký problém byť nemal.